BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.233,33Zilv.Zilver 672,93Plat.Platina 29.259,67Pall.Palladium 51.473,27 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

VS en Zuid-Korea demonstreren spierballen

VS en Zuid-Korea demonstreren spierballen
17 oktober 2017 Bilal
photo 1565146297503 5598c6f02d34

De zeemacht van de Verenigde Staten en Zuid-Korea is maandag begonnen aan een grootschalige oefening voor de Koreaanse kust. Aan de oefening nemen ongeveer 40 schepen deel, waaronder het vliegdekschip USS Ronald Reagan en twee torpedojagers. Noord-Korea reageert furieus en dreigt met nieuwe rakettesten.

De oefening zorgt bij buurland Noord-Korea voor de nodige argwaan. Volgens Pyongyang bereiden beide landen een aanval voor op Noord-Korea. Het land heeft al gewaarschuwd dat het zal reageren op de oefening door middel van nieuwe rakettesten, iets wat de spanningen onderling alleen maar verder zal verhogen.

Nieuwe rakettest?

Volgens Noord-Korea zijn de oefeningen voor de kust een regelrechte provocatie van Amerika en Zuid-Korea. Nieuwe satellietbeelden tonen aan dat Noord-Korea mogelijk bezig is met het voorbereiden van nieuwe rakettesten.

Volgens bronnen binnen Washington gaat het om raketten van het type Hwasong-14. Deze kunnen Alaska bereiken. Ook een test van een Hwasong-12, die het eiland Guam kan bereiken wordt niet uitgesloten. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met een nieuwe raket, de Hwasong-13. De intercontinentale raket zal volgens ingewijden ver genoeg reiken om de westkust van de VS te kunnen treffen.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 515 reviews.