Gouden munten (gewicht)

Bij het selecteren van gouden munten is het cruciaal om te weten dat deze in diverse gewichten beschikbaar zijn. De 1 troy ounce gouden munt is de meest voorkomende munt. Echter, ons assortiment bevat ook munten in andere gewichten, aantrekkelijk voor zowel verzamelaars die unieke stukken zoeken als investeerders die hun portfolio willen diversifiëren.

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

  • Toon meer

Land van Uitgifte

  • Toon meer

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

  • Toon meer

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

  • Toon meer

Land van Uitgifte

  • Toon meer

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

  • Toon meer

Gouden munten in diverse gewichten

Het gewicht gouden munten varieert, wat kopers de vrijheid biedt om te kiezen wat het beste aansluit bij hun individuele verzamel- of investeringsstrategieën. Van kleinere, meer toegankelijke gewichten ideaal voor diegenen die beginnen met hun muntenverzameling, tot de standaard 1 troy ounce munten die bekend staan om hun handelsvriendelijkheid en gangbaarheid.

1 Troy ounce: de gouden standaard

Het gewicht van 1 troy ounce is de meest voorkomende standaard voor gouden munten, equivalent aan ongeveer 31.1 gram. Deze standaard biedt een ideale combinatie van waarde en gangbaarheid, waardoor het een favoriet is onder investeerders. Het is goed om te weten dat, naast de 1 troy ounce, er diverse gewichtsopties zijn die uw muntenverzameling kunnen verrijken.

Ontdek onze series gouden munten

Naast het aanbieden van gouden munten in diverse gewichten, kent onze collectie ook een fascinerende selectie van series, waaronder de Krugerrand, de Tudor Beasts, en de Maple Leaf. Ontdek meer over onze exclusieve series op de gouden munten (serie) pagina en verbreed uw portfolio.

Verrijk uw collectie met ons assortiment

Het toevoegen van munten in diverse gewichten aan uw collectie biedt niet alleen diversiteit, maar verrijkt ook uw ervaring door een breed spectrum aan stukken te verkennen. Of u nu de veelzijdigheid van 1 troy ounce munten waardeert of de bijzondere aantrekkingskracht van andere gewichten zoekt, ons aanbod is met zorg samengesteld om aan uw wensen te voldoen. Elke munt in onze collectie is gekozen voor zijn detail en kwaliteit, met als doel zowel verzamelaars als investeerders te verrijken.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of u nu meer wilt weten over de goudkoers per troy ounce of advies zoekt voor uw verzamelmunten, wij staan klaar om u te assisteren.

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 777 reviews.

Maple Leaf 1 troy ounce gouden munt