BELANGRIJKE MEDEDELING:
L.S., vanwege het zeer grote aantal bestellingen verzoeken wij u rekening te houden met een vertraging van 7-10 dagen totdat uw bestelling wordt verzonden. Dank!
Goud.Goud 56.224,08Zilv.Zilver 666,34Plat.Platina 29.320,46Pall.Palladium 62.015,97 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Retourneren

Heeft u een verkeerde bestelling ontvangen óf is uw bestelling beschadigd? Neem dan contact op met ons om u hierin te ondersteunen.

Verkeerd product ontvangen

Indien u een verkeerd bestelling geleverd krijgt kunt u hiervan melding maken bij ons, zowel telefonisch als per e-mail. Wij zullen dan kijken hoe wij dit zo snel én zo goed mogelijk voor u op kunnen lossen. U kunt ons bereiken via 020 799 73 36 of via info@goudverzekerd.nl.

Beschadigd product ontvangen

Indien uw product bij ontvangst schade heeft, kun u hiervoor contact opnemen met ons. Wij zullen hierna contact met u opnemen om te kijken hoe wij dit het beste voor u kunnen oplossen. Ook hiervoor adviseren wij u contact op te nemen met ons, per e-mail of telefonisch.

Afkoelperiode/retouren

Buiten een verkeerd ontvangen óf beschadigd product, is het niet mogelijk om producten te retourneren op basis van het herroepingsrecht. Dit vanwege het feit dat de producten die wij aanbieden gebonden zijn aan koersschommelingen waardoor er prijsverschillen kunnen optreden.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 385 reviews.