Gouden munten (serie)

Bij het selecteren van gouden serie munten is het cruciaal om te weten dat deze in diverse series beschikbaar zijn. Verrijk uw collectie of investeringsportfolio met onze uiteenlopende serie gouden munten, waaronder de Krugerrand, de Tudor Beasts, de Maple Leaf, en de American Buffalo. Elke serie biedt een uniek inzicht in de wereld van edelmetaalverzamelingen met een rijke achtergrond in cultuur, geschiedenis, en artistiek ontwerp.

Filter

  

Gewicht

 • Toon meer

Jaar van uitgifte

 • Toon meer

Land van Uitgifte

 • Toon meer

Producent

 • Toon meer

Zuiverheid

 • Toon meer

Filter

  

Gewicht

 • Toon meer

Jaar van uitgifte

 • Toon meer

Land van Uitgifte

 • Toon meer

Producent

 • Toon meer

Zuiverheid

 • Toon meer

Diverse gouden serie munten

Veel series van gouden munten zijn ontworpen om belangrijke historische figuren, gebeurtenissen of symbolen te eren.  Bij Goudverzekerd bieden wij verschillende series gouden munten aan. Elke serie vertelt zijn eigen unieke verhaal. Onze collectie omvat onder andere:

 • Krugerrand gouden munten: De Krugerrand munten uit Zuid-Afrika zijn beroemd om hun robuustheid en aantrekkelijkheid als investering. Gelanceerd in 1967, combineert het de beeltenis van Paul Kruger met een springbok op de keerzijde, en bevat het één Troy ounce puur goud met een vleugje koper voor duurzaamheid.
 • Tudor Beasts gouden munten: De Tudor Beasts munten serie eert de Engelse monarchie en haar symbolen met munten die de heraldieke beesten van de Tudor-dynastie uitbeelden, rijk aan verhalen over macht en erfgoed.
 • Maple Leaf gouden munten: Canada’s Maple Leaf munten, bekend om hun 99,99% zuiverheid, featuren een esdoornblad – een nationaal symbool. Ze bieden een van de zuiverste goudinhouden beschikbaar, geliefd bij investeerders en verzamelaars.
 • American Buffalo gouden munten: De American Buffalo munten, gelanceerd in 2006, eren Amerika’s inheemse cultuur en natuur met een 24-karaats goudgehalte. Het ontwerp, geïnspireerd op de historische Buffalo Nickel, toont een inheemse Amerikaan en een bizon.

Elke serie is met aandacht geselecteerd om verzamelaars een breed scala aan waardevolle opties te bieden, of uw interesse nu uitgaat naar de artistieke, historische of de intrinsieke waarde van het goud zelf.

Gewicht gouden munten

Het gewicht van gouden munten speelt een cruciale rol in zowel de intrinsieke waarde van de munten als de verzamelbaarheid. Bij Goudverzekerd beschikken we over een breed scala aan serie munten in diverse gewichtscategorieën, waarbij 1 Troy ounce het meest voorkomende is. Hoewel 1 Troy ounce de standaard en meest populaire keuze blijft, omvat onze collectie ook munten van verschillende gewichten, variërend van kleinere fractiemunten tot grotere eenheden, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed publiek met uiteenlopende budgetten en verzamelstrategieën.

Persoonlijk Advies

Bent u geïnteresseerd in het uitbreiden van uw collectie met gouden verzamelmunten of heeft u advies nodig over hoe te beginnen? Ons team van experts staat klaar om u te helpen. Of u nu meer wilt weten over de specifieke kenmerken van onze series of advies zoekt over gouden verzamelmunten als investering, wij bieden de kennis en ondersteuning die u nodig heeft.

Heeft u vragen of de verschillende serie munten of wenst u persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 797 reviews.

Maple Leaf 1 troy ounce gouden munt