Beveiligde opslag

Goudverzekerd verzorgt volledig verzekerde opslag van edelmetaal in Nederland en Zwitserland. Alle kluislocaties voldoen aan het hoogste veiligheidsniveau.

  • Eenvoudig opslaan van uw edelmetalen
  • Betrouwbaar, voordelig, veilig en volledig gealloceerd
  • Uw edelmetaal optimaal verzekerd
  • Internationale kluislocaties met hoogste beveiligingsniveau
  • Opslag conform alle wettelijke regels, eisen en zorgplicht
  • Eenvoudig terugverkopen

Vragen of feedback

Wij verwelkomen alle vragen, opmerkingen en problemen met betrekking tot beveiligde opslag.

Opslag van goud, zilver. platina en palladium

Edelmetalen vertegenwoordigen een hoge waarde en zijn hierdoor gevoelig voor diefstal. Veel vermogende particulieren en zakelijke klanten kiezen daarom vaak opslag van hun edelmetalen bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Goudverzekerd biedt veilige en verzekerde opslag van fysiek goud, zilver, platina en palladium (ook BTW-vrij) in Nederland en Zwitserland. Onze locaties voldoen aan de allerhoogste internationale veiligheidseisen (K10). 

Voor alle aankopen en edelmetalen die u reeds in bezit heeft en die u liever niet meer in huis bewaard, kiest u voor opslag via Goudverzekerd. Wij halen desgewenst het edelmetaal bij u thuis op of u kunt het langsbrengen op één van onze kantoren.

Uw edelmetalen worden opgeslagen op uw naam, in een beveiligde opslagruimte. Goudverzekerd slaat uw unieke eigendommen volledig gealloceerd op. Dat wil zeggen dat alles wat u bij ons laat opslaan voor de volle 100% van u blijft, en wordt opgeslagen in een eigen afgesloten ruimte. De producten zijn enkel door u opeisbaar.

Tarieven

Goud

0,60 %

Zilver

0,90 %

Platina & Palladium

0,75 %

* Het bewaarloon bewaarloon wordt ieder kwartaal (vooraf) aan u gefactureerd op basis van de gemiddelde waarde van het betreffende edelmetaal.

Transactiekosten

Rekening openen: Gratis
Inslagkosten: Gratis
Uitslagkosten: Gratis

 

Rekenvoorbeeld

BTW-vrij zilver kopen in combinatie met opslag

U kunt bij Goudverzekerd BTW-vrij zilver, platina en palladium kopen in combinatie met opslag in Zwitserland. Uw zilverbaren worden gealloceerd (op naam) opgeslagen. Uw edelmetaal wordt opgeslagen in een douane depot in Zurich, Zwitserland. Goudverzekerd staat ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als aanbieder van beleggingsobjecten.

De opslagfaciliteiten in Zurich zijn gevestigd in het douane depot van LOOMIS International. Dit is één van de grootste aanbieders van edelmetaalopslag in Europa. U bent hier verzekerd van een veilige, beveiligde en strikt gealloceerde opslag.

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 778 reviews.