BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 59.160,34Zilv.Zilver 697,98Plat.Platina 29.629,74Pall.Palladium 45.040,91 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Betalingsmogelijkheden

Slide 1
Onze Betaalmethoden uitgelegd

Betalingen zijn mogelijk via een overboeking of via iDEAL. Indien u de betaling voldoet vanaf een buitenlandse bankrekening kunt u het bedrag via een overschrijving voldoen en daarvoor onze bankgegevens gebruiken.

Image is not available
Slide 1
Overboeking
Indien je tijdens het bestellen kiest voor Overboeking dan kun je de betaling overmaken naar ons rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer. Onze bankgegevens zijn als volgt:

Goudverzekerd t.n.v. IBMS B.V.:
Accountnummer: NL43ABNA0538742151
IBAN: NL43ABNA0538742151
BIC: ABNANL2A
iDeal/Bancontact
Betalen door middel van iDeal of Bancontact behoort ook tot de mogelijkheden. Kies tijdens het afrekenen voor de gewenste betaaloptie en vervolg het orderproces. Doorgaans staat een iDeal of Bancontact betaling direct op onze rekening.
Heading layer
Slide 1
Veelgestelde vragen
Mijn betaling is mislukt. Wat moet ik nu doen?

Indien de betaling niet is gelukt of geweigerd kun je handmatig het bedrag via een overboeking voldoen. Vermeld daarbij altijd het ordernummer. Twijfel je of de betaling goed is doorgekomen? Neem dan contact met ons op en wij zoeken dit uit.

Binnen wat voor termijn moet ik betalen?

Alle betalingen dienen direct te worden voldaan. Aangezien wij direct overgaan tot de aankoop van edelmetalen op het moment dat bij ons een order wordt geplaatst, wordt verzocht om zorg te dragen voor een snelle betaling om zo de kans op koersschommelingen te minimaliseren.

Ik wil graag anoniem goud of zilver kopen. Kan dat?

Het is niet mogelijk om anoniem goud, zilver, platina of palladium aan te kopen bij Goudverzekerd.

IK WIL CONTANT BETALEN VOOR MIJN BESTELLING. KAN DAT?

Contante betalingen zijn niet mogelijk.

Waar GEEF ik AAN op welke vestiging ik de order WIL AFHALEN?

Kies tijdens het afrekenen voor Afhalen. Zodra de order gereed is nemen wij contact op met je om een afspraak in te plannen op onze vestiging in Amsterdam of Eindhoven. Het ophalen is uitsluitend op afspraak mogelijk.

Verdere vragen?

Neem ook een kijk op onze FAQ pagina. Zijn er nog verdere vragen? We proberen bijna altijd bereikbaar te zijn via de chat, e-mail of op ons telefoonnummer 020 799 73 36.

Slide
Onze Partners
Image is not available
Image is not available

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 535 reviews.