Onze Betaalmethoden uitgelegd

Betalingen zijn mogelijk via iDeal, overboeking óf contant. Indien u de betaling voldoet vanaf een buitenlandse bankrekening kunt u het bedrag via een overschrijving voldoen en daarvoor onze bankgegevens gebruiken.

Tijdens het afrekenen kunt u betalen door middel van iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving, of contante betaling. Selecteer tijdens het afrekenproces de gewenste betaalmethode.

Voor overboekingen geldt een betaaltermijn van 24 uur. Kiest u voor contante betaling? Dan dient het volledige bedrag (ongeacht levertijd) binnen 48 uur te zijn voldaan.

Indien de betaling niet is gelukt of geweigerd kunt u handmatig het bedrag via een overboeking voldoen. Vermeld daarbij altijd het ordernummer. Twijfelt u of de betaling goed is doorgekomen? Neem dan contact met ons op en wij zoeken dit voor u uit.

Voor overboekingen geldt een betaaltermijn van 24 uur. Kiest u voor contante betaling? Dan dient het volledige bedrag (ongeacht levertijd) binnen 48 uur te zijn voldaan.

In Nederland is het onder de huidige wet- en regelgeving mogelijk om tot €10.000 anoniem edelmetalen  te kopen. Een anonieme aankoop kan bij Goudverzekerd tot een bedrag van €9.800. Op de factuur van uw anonieme aankoop staat dan Balie Verkoop.

Contant goud kopen is mogelijk bij Goudverzekerd. Hiervoor rekenen wij 2.0% transactiekosten op contante en anonieme betalingen. Selecteer tijdens het afrekenen bij Betaalmethodes de optie “contant afrekenen”. Een van onze medewerkers neemt contact met u op voor de betaling. Let op: bij contante betalingen dient u de order binnen 48 uur te voldoen. Zoniet dan wordt de order geannuleerd.

Selecteer tijdens het afrekenen op welke locatie u de order wenst af te halen. Zodra uw order gereed is neemt een van de collega’s van de desbetreffende vestiging contact met u op voor het plannen van een afhaalafspraak. 

Bij Goudverzekerd willen wij contante betalingen zo lang mogelijk blijven aanbieden aan onze voor het kopen van goud, zilver, platina of palladium. Contant geld verwerken kost steeds meer geld en tijd. Daarom is ervoor gekozen om voor contante betalingen een fee van 2% te rekenen. Dit zorgt ervoor dat wij zowel contante betalingen als betalingen per bank kunnen blijven accepteren.

Let op! Wilt u een order contant betalen? De limiet voor contante betalingen is €9.800. Deze limiet is exclusief de transactiekosten van 2.0%.

Neem ook een kijk op onze FAQ pagina. Zijn er nog verdere vragen? We proberen bijna altijd bereikbaar te zijn via de chat, e-mail of op ons telefoonnummer 020 799 73 36.

Betaalmogelijkheden

Overboeking

Indien u tijdens het bestellen kiest voor Overboeking dan kunt u de betaling overmaken naar ons rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer. Onze bankgegevens zijn als volgt:

Goudverzekerd t.n.v. IBMS B.V.:
Accountnummer: NL43ABNA0538742151
IBAN: NL43ABNA0538742151
BIC: ABNANL2A

iDeal

Betalen door middel van iDeal of Bancontact behoort ook tot de mogelijkheden. Kies tijdens het afrekenen voor de gewenste betaaloptie en vervolg het orderproces. Doorgaans staat een iDeal of Bancontact betaling direct op onze rekening.

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 797 reviews.