Betalingsmogelijkheden

Op Goudverzekerd.nl kunt u de keuze uit de volgende opties om uw betaling te doen:

iDEAL

Wanneer u online bankiert heeft u toegang tot iDEAL, één van de gemakkelijkste manieren van online betalen in Nederland.

Voordelen van iDEAL

  • Betaal simpel én veilig online via uw eigen bank
  • U hebt geen speciale account of software nodig om gebruik te maken van iDEAL
  • Betalen met iDEAL is altijd volledig gratis

Vooruitbetaling

U kunt ook na het plaatsen van uw bestelling, zelf, buiten het iDEAL betaalsysteem om, het openstaande bedrag via Internet Bankieren overboeken naar ons rekeningnummer. Vermeld hierbij altijd het ordernummer uit de orderbevestiging die u van ons hebt gekregen. De bankgegevens zijn als volgt:

Goudverzekerd
IBAN: NL43ABNA0538742151
BIC: ABNANL2A

Houd er rekening mee wanneer u gebruik maakt van een vooruitbetaling dat dit minder snel is dan betalen via iDEAL. De verwerkingstijd kan variëren van direct (wanneer u toevallig bankiert bij dezelfde bank waar wij ook bankieren), tot drie dagen wanneer u bij een andere bank uw zaken regelt. Zodra de betaling is bijgeschreven op ons bankrekeningnummer ontvangt u van ons een betaalbevestiging en versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag op (indien op voorraad).

Bancontant/Mister Cash

Als Belgische klant heeft u bij Goudverzekerd de mogelijkheid om betrouwbaar en simpel te betalen via Bancontant/Mister Cash. Voor betaling via deze manier rekenen wij wel 1,5 procent van het aankoopbedrag door aan u.

Betaling mislukt?

Is er iets misgegaan tijdens het betalen? Controleer altijd of het geld wel is afgeschreven of niet. Indien er geen geld is afgeschreven van uw bankrekening kunt u altijd een nieuwe bestelling plaatsen. Indien u ziet dat het geld wél van uw rekening is afgeschreven en u ontvangt binnen 60 minuten geen orderbevestiging van ons, vragen we u per ommegaand contact met ons op te nemen zodat wij uw bestelling alsnog in orde kunnen maken.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 84 reviews.
[]