Gouden baren (serie)

Bij Goudverzekerd koopt u veilig en vertrouwd goudbaren. Wij leveren goudbaren van onder andere C. Hafner, Valcambi, Umicore, PAMP Suisse, Argor Heraeus en Heimerle Meule. Alle baren van goud die wij leveren worden geslagen of gegoten in .9999 puur goud (24 karaats). De getoonde prijzen veranderen iedere vijf minuten en zijn gekoppeld aan de actuele goudkoers. Onze goudbaren zijn leverbaar in formaten van 1 gram tot en met 1 kilogram. Goudverzekerd geeft een terugkoopgarantie op alle goudbaren die wij verkopen.

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

Land van Uitgifte

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

Land van Uitgifte

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

Diverse series goudbaren

Bij Goudverzekerd bieden we series goudbaren aan van verschillende gerenommeerde producenten. Deze producenten, waaronder Umicore, Valcambi, Heimerle + Meule, C. Hafner, Heraeus en The Royal Mint, hebben elk hun eigen kenmerken en reputatie opgebouwd binnen de goudmarkt.

  • Umicore goudbaar: Umicore staat bekend om zijn streven naar excellentie en innovatie. Hun goudbaren zijn synoniem geworden met kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn 99,9% puur goud.
  • Valcambi goudbaar: Valcambi is een pionier op het gebied van edelmetaalraffinage en staat bekend om zijn hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën. De baren van Valcambi zijn wereldwijd gewild vanwege hun zuiverheid en vakmanschap.
  • Heimerle + Meule: Met meer dan 175 jaar ervaring is Heimerle + Meule een gevestigde naam in de wereld van edelmetalen. Hun goudbaren zijn gewaardeerd om hun uitstekende kwaliteit en vervaardigd vakmanschap.
  • C. Hafner goudbaar: C. Hafner is een symbool van Duits vakmanschap en staat bekend om zijn baren van uitzonderlijke kwaliteit en zuiverheid. Hun producten worden wereldwijd gewaardeerd door investeerders en verzamelaars.
  • Heraeus goudbaar: Heraeus is een gerenommeerde Duitse producent van edelmetalen en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en precisie. Het bedrijf is een van de marktleiders als het gaat om edelmetalen.
  • The Royal Mint goudbaar: Met een eeuwenoude geschiedenis als producent van Britse munten, heeft The Royal Mint een reputatie opgebouwd voor kwaliteit en vakmanschap. Hun goudbaren zijn gewild en zeer geschikt als belegging.

Deze producenten hebben elk hun eigen expertise en benadering bij het produceren van goudbaren, maar delen allemaal een toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en integriteit.

Investeren in goudbaren

Investeren in goud biedt u een waardevolle mogelijkheid om uw portefeuille te diversifiëren en uzelf te beschermen tegen economische onzekerheid. Door te kiezen voor series goudbaren van verschillende producenten, kunt u profiteren van de diversiteit in ontwerp, kwaliteit en reputatie. Dit stelt u in staat om risico’s te spreiden en tegelijkertijd te profiteren van de inherente waarde en stabiliteit van goud.

Verzekerd & veilig goudbaren kopen bij Goudverzekerd

Het assortiment goudbaren van Goudverzekerd kent goudbaren in diverse gewichten. Of u nu op zoek bent naar kleinere gewichten voor een instappunt in de markt of grotere gewichten om uw portfolio te diversifiëren, wij hebben de perfecte opties voor u. Verken onze collectie en vind de goudbaren die het beste bij uw investeringsbehoeften passen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies over gouden baren kopen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 822 reviews.

Istanbul Gold Refinery 1 troy ounce goudbaar

Wellicht vindt u deze ook interessant

Istanbul Gold Refinery 1 troy ounce goudbaar