Palladium kopen

Palladium is een zeldzaam en glanzend metaal met een zilverachtig wit uiterlijk. Het is een lid van de platinagroep metalen samen met platina, rhodium, ruthenium, iridium en osmium. Palladium kopen is mogelijk in zowel munten als baren. Hierbij geldt net als bij zilver dat baren volledig worden belast met 21% BTW terwijl munten onder de margeregling vallen. Wij verkopen uitsluitend palladium van erkende fabrikanten. Het palladium wat u bij ons koopt heeft een zuiverheid van 99,95% puur palladium.

Soorten

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

Land van Uitgifte

Producent

Zuiverheid

Soorten

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

Land van Uitgifte

Producent

Zuiverheid

Palladium kopen: verzeker uw vermogen met palladium

Online palladium kopen biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan producten en leveranciers. Fysiek palladium kopen doet u in de vorm van palladium munten of palladium baren. Naast het kopen van palladium is het ook belangrijk om te weten dat u uw palladium op een later moment kunt verkopen. Bij Goudverzekerd krijgt u daarom altijd een terugkoopgarantie.

Palladium munten kopen

Palladium kopen in de vorm van munten is voor (particuliere) beleggers de meest voor de hand liggende optie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat palladium munten onder de margeregeling vallen waardoor er in tegenstelling tot palladium baren geen 21% belasting over het product wordt geheven.

De twee meest populaire palladium bullion munten die beschikbaar zijn, vertegenwoordigen twee van de meest gerespecteerde munthuizen ter wereld van vandaag:

  • Canadian Palladium Maple Leaf: Een van de eerste grote palladiummunten was de Canadian Palladium Maple Leaf. Het maakt deel uit van de grotere Canadese Maple Leaf-collectie en werd aangeboden van 2005 tot 2007, 2009, en is sinds 2015 weer in productie. De munt heeft hetzelfde esdoornblad op de achterkant en beeltenis van koningin Elizabeth II op de voorkant. De munten bevatten 1 Troy oz van .9995 puur palladium en hebben een nominale waarde van $50 (CAD).
  • American Palladium Eagle: De American Palladium Eagle is de nieuwste grote palladiummunt die je te koop zult vinden. Geautoriseerd door de American Eagle Palladium Coin Act van 2010, begon de United States Mint pas op 25 september 2017 eindelijk met het slaan van de munten. Met 1 Troy oz van .9995 puur palladium en een nominale waarde van $ 25 (USD), heeft de Palladium Eagle Adolph A. Weinman’s beroemde Winged Liberty-ontwerp op de voorzijde en zijn Amerikaanse zeearendontwerp van de gouden medaille van het American Institute of Architect uit 1907.

Palladium baren kopen

Beleggers kunnen er ook voor kiezen om palladium baren bars te kopen. Zoals gezegd worden palladium baren belast met 21% BTW. Wanneer u als bedrijf palladium baren koopt dan kunt u de BTW terugvorderen en op deze manier goedkoop in palladium investeren. Het palladium is dan onderdeel van uw bedrijfsvermogen of reserves en u zet op die manier een deel van uw vermogen om in fysiek palladium.

Wij bieden palladium baren aan van zowel Valcambi als Argor Hereaus. Beide producten slaan baren van 99,95% puur palladium. Daarnaast beschikken beide producten over een LBMA accreditatie en de Good Delivery Status waardoor de palladium baren wereldwijd verhandelbaar zijn.

BTW terugvorderen

Koopt u zakelijk fysiek palladium? U kunt dan u de BTW die wordt geheven bij de aankoop van palladiumbaren doorgaans terugvorderen. Voor deze klanten leveren we palladium baren van diverse gewichten. Wij zijn leverancier van LBMA erkende producenten zoals Valcambi en Argor Heraeus .

BTW-vrij palladium kopen

Bij het kopen van palladium baren is het belangrijk om na te denken over opslagmogelijkheden. Als u besluit om palladium baren fysiek in uw bezit te hebben, moet u zorgen voor een veilige opslagplaats, zoals een kluis of een beveiligde opslagfaciliteit. Dit garandeert de bescherming van uw investering tegen diefstal, schade of andere onvoorziene omstandigheden.

Bij Goudverzekerd is het ook mogelijk om palladiumbaren te kopen die worden opgeslagen in een beveiligd douane depot in Zurich, Zwitserland. Hierdoor hoeft er geen 21% BTW te worden betaald over de palladium baren.

Online of fysiek palladium kopen

Bij Goudverzekerd kunt u veilig en vertrouwd online fysiek palladium kopen. Binnen de markt van aan- en verkoop van fysieke edelmetalen biedt Goudverzekerd volledige ontzorging aan de klant. Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring in de handel van fysiek palladium. Dankzij ons uitgebreide (inter)nationale netwerk kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen.

We leveren discreet en anoniem aan huis, maar u kunt ook uw bestelling ophalen bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Eindhoven. En als u uw palladium wilt terugverkopen, bieden we met onze unieke terugkoopgarantie de mogelijkheid om ze weer terug te kopen tegen de beste prijs in Nederland.

Onze betrouwbaarheid blijkt uit de AFM-vergunning die we hebben voor het aanbieden van goud (en zilver, platina én palladium) als beleggingsobject. Onze klanten waarderen Goudverzekerd daarnaast met gemiddeld een 9,8 uit 10 op basis van meer dan 500 reviews.

Meer informatie over palladium kopen?

Wilt u meer informatie over het kopen van fysiek palladium? Bezoek dan ook eens ons kenniscentrum of neem contact op met ons voor een adviesgesprek.

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 819 reviews.

Argor Heraeus 5 gram palladium baar

Wellicht vindt u deze ook interessant

Argor Heraeus 5 gram palladium baar