Platina munten (gewicht)

Bij het selecteren van platina munten is het cruciaal om te weten dat deze in diverse gewichten beschikbaar zijn. De 1 troy ounce platina munt is de meest voorkomende munt. Echter, ons assortiment bevat ook munten in andere gewichten, aantrekkelijk voor zowel verzamelaars die unieke stukken zoeken als investeerders die hun portfolio willen diversifiëren.

Filter

  
  

Gewicht

Jaar van uitgifte

Land van Uitgifte

  • Toon meer

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

Filter

  
  

Gewicht

Jaar van uitgifte

Land van Uitgifte

  • Toon meer

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

Platina munten in diverse gewichten

Ontdek onze uitgebreide selectie platina munten in diverse gewichten. Bij Goudverzekerd vindt u een scala aan platina munten, waaronder populaire opties zoals 1 troy ounce en 1/10 troy ounce. Of u nu een ervaren verzamelaar bent of net begint, onze collectie biedt iets voor iedereen. De 1/10 troy ounce munten zijn perfect voor diegenen die hun verzameling willen starten met kleinere eenheden, terwijl de 1 troy ounce munten de standaardformaten vertegenwoordigen die gewaardeerd worden om hun handelsvriendelijkheid en gangbaarheid. Kies uit ons assortiment platina munten en voeg een waardevolle aanwinst toe aan uw collectie.

Ontdek onze series platina munten

Naast het aanbieden van platina munten in diverse gewichten, kent onze collectie ook een fascinerende selectie van series, waaronder de Münze Österreich, de Royal Canadian Mint, en de The Royal Mint. Ontdek meer over onze exclusieve series op de platina munten (serie) pagina en verbreed uw portfolio.

Verrijk uw collectie met ons assortiment

Het toevoegen van platina munten in diverse gewichten aan uw collectie biedt niet alleen diversiteit, maar verrijkt ook uw ervaring door een breed spectrum aan stukken te verkennen. Ons aanbod is met zorg samengesteld om aan uw wensen te voldoen. Elke platina munt in onze collectie is gekozen voor zijn detail en kwaliteit, met als doel zowel verzamelaars als investeerders te verrijken.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of u nu meer wilt weten over de platina koers per troy ounce of advies wilt over uw platina collectie, wij staan klaar om u te assisteren.

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 777 reviews.

Britannia 1 troy ounce platina munt