Goudbaar 1 troy ounce

De term “1 troy ounce” staat centraal als maatstaf voor fysieke gouden baren. Deze maateenheid, gelijk aan ongeveer 31,1034 gram, is cruciaal in de wereld van edelmetalen. Wij bieden 1 troy ounce goudbaren aan van de bekendste producenten ter wereld zoals C. Hafner, Valcambi en Umicore, maar u kunt ook kiezen voor een goudbaar van een andere LBMA-erkende smelterij. Deze 1 troy ounce goudbaren worden meestal verpakt in een blisterverpakking die tevens dient als certificaat van echtheid. Hieronder vindt u alle goudbaren die wij aanbieden van 1 troy ounce.

Filter

  

Gewicht

Jaar van uitgifte

Land van Uitgifte

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

Filter

  

Gewicht

Jaar van uitgifte

Land van Uitgifte

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

1 troy ounce

De term “1 troy ounce” staat centraal als maatstaf voor fysieke gouden baren. Deze maateenheid, gelijk aan ongeveer 31,1034 gram, is cruciaal in de wereld van edelmetalen. Goudhandelaren, investeerders en verzamelaars vertrouwen op deze gestandaardiseerde eenheid om de waarde van goud te meten en transacties te vergemakkelijken. Historisch gezien is de troy ounce al eeuwenlang een belangrijke maatstaf, gebruikt in de internationale handel. Haar betekenis strekt verder dan alleen gewicht; het symboliseert stabiliteit, waarde en prestige in de wereld van financiën en investeringen.

Investeren in goudbaren

Bij Goudverzekerd koopt u veilig en vertrouwd goudbaren. Investeren in goudbaren is een populaire strategie voor zowel ervaren investeerders als beginners. Goud wordt al eeuwen lang beschouwd als een waardevolle activa vanwege zijn intrinsieke waarde, stabiliteit en vermogen om waarde te behouden tijdens economische onzekerheid. Goudbaren bieden investeerders een fysieke vorm van goudbezit, wat een gevoel van tastbaarheid en zekerheid kan geven in vergelijking met andere vormen van investeringen zoals aandelen of obligaties.

Een van de manieren om in goud te investeren is door het kopen van goudbaren. Goudbaren kopen kan in verschillende soorten en maten. De standaard maateenheid voor goudbaren is 1 troy ounce wat neerkomt op 31,1034 gram. Wij leveren goudbaren vanaf 1 gram tot 1 kilo. Over het algemeen geldt dat hoe groter de goudbaar, hoe lager de premie is. Desondanks is het niet altijd handig om grotere goudbaren te kopen omdat je op die manier minder flexibel bent wanneer u wat terug wilt verkopen.

Zo kun je bijvoorbeeld 1000 gram goud kopen als één product, of als 4 losse 250 gram goudbaren of 10 losse 100 gram goudbaren. Waardoor je in de toekomst ook makkelijk een gedeelte kunt terugverkopen in plaats van de hele kilobaar te verkopen en weer extra productiekosten te betalen voor het gewicht wat u over wilt houden.

Alle goudbaren zijn vrijgesteld van BTW en zijn daarom zowel voor de zakelijke als particulier goudkoper interessant.

Goudbaren van erkende producenten

Alle goudbaren die u bij ons kunt kopen zijn afkomstig van producten die op de London Good Delivery list staan. Al deze productenten beschikken over een LBMA keurmerk. Wij leveren goudbaren van onder andere C. Hafner, Valcambi, Umicore, PAMP Suisse, Argor Heraeus en Heimerle Meule. Alle baren die wij leveren worden geslagen of gegoten in .9999 puur goud (24 karaats).

Verzekerd & veilig goudbaren kopen bij Goudverzekerd

Bij Goudverzekerd koopt u veilig en vertrouwd goudbaren. Binnen de markt van aan- en verkoop van fysieke edelmetalen biedt Goudverzekerd volledige ontzorging aan de klant. Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring in de handel van fysieke edelmetalen. Dankzij ons uitgebreide (inter)nationale netwerk kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen.

We leveren discreet en anoniem aan huis, maar u kunt ook uw bestelling ook ophalen bij een van onze kantoren in Amsterdam of Eindhoven. En als u uw edelmetalen wilt verkopen, bieden we met onze terugkoopgarantie de mogelijkheid om ze weer terug te kopen tegen de beste prijs in Nederland.

Onze betrouwbaarheid blijkt uit de AFM-vergunning die we hebben voor het aanbieden van goud (en zilver, platina én palladium) als beleggingsobject. Onze klanten waarderen Goudverzekerd daarnaast met gemiddeld een 9,6 uit 10 op basis van meer dan 700 reviews.

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 777 reviews.

Istanbul Gold Refinery 1 troy ounce goudbaar