Zilveren munten (gewicht)

Wanneer u op zoek bent naar zilveren munten, is het goed om te weten dat deze beschikbaar zijn in verschillende gewichtsklassen. Hoewel de 1 troy ounce zilveren munt het meest gangbaar is, biedt ons assortiment ook munten met diverse andere gewichten aan. Dit is niet alleen interessant voor verzamelaars die op zoek zijn naar unieke exemplaren, maar ook voor investeerders die streven naar een gevarieerde samenstelling van hun portfolio.

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

  • Toon meer

Land van Uitgifte

  • Toon meer

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

  • Toon meer

Land van Uitgifte

  • Toon meer

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

Zilveren munten in diverse gewichten

De variatie in gewicht van zilveren munten geeft kopers de mogelijkheid om te selecteren wat het beste past bij hun specifieke verzamel- of investeringsdoelen. Van kleinere, gemakkelijker te benaderen gewichten die ideaal zijn voor beginners in de wereld van muntenverzameling, tot de gangbare standaard van 1 troy ounce munten die bekend staan om hun brede acceptatie en handelsmogelijkheden.

1 Troy ounce: de zilveren standaard

Het gewicht van 1 troy ounce is het meest voorkomende gewicht voor zilveren munten, gelijk aan ongeveer 31,1 gram. Deze standaard biedt een ideale combinatie van waarde en gangbaarheid voor investeerders. Naast de 1 troy ounce, zijn er diverse gewichtsopties die uw muntenverzameling kunnen verrijken.

Ontdek onze series zilveren munten

Naast het aanbieden van zilveren munten in diverse gewichten, kent onze collectie ook een fascinerende selectie van series, waaronder de Somalia Elephant, de Dragon Rectangle, de American Eagle, en de Lunar Series. Ontdek meer over onze exclusieve series op de zilveren munten (serie) pagina en verbreed uw portfolio.

Verrijk uw collectie met ons assortiment

Ontdek ons assortiment zilveren munten in diverse gewichten en verrijk uw verzameling. Of u nu de veelzijdigheid van 1 troy ounce munten waardeert of andere gewichten zoekt, ons zorgvuldig samengestelde aanbod voldoet aan uw wensen en verrijkt uw ervaring als verzamelaar of investeerder. Elk stuk is zorgvuldig gekozen voor zijn kwaliteit en detail, met als doel uw verzameling te verrijken.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of u nu meer wilt weten over de zilverkoers per troy ounce of advies zoekt voor uw verzamelmunten, wij staan klaar om u te assisteren.

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 778 reviews.

Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt 2024