Goud.Goud 59.096,60Zilv.Zilver 711,19Plat.Platina 31.212,51Pall.Palladium 43.069,98 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Over ons

Slide 1
Vertrouwd Edelmetalen kopen

Korte lijnen, scherpe prijzen, de beste service!

Image is not available
Slide 1
Vertrouwd Edelmetalen kopen
Goudverzekerd houdt zich bezig met zowel de aan- als verkoop van edelmetalen en bedient zowel de zakelijke als particuliere markt in Nederland. Het team achter Goudverzekerd bestaat uit een groep ambitieuze ondernemers die samen tientallen jaren ervaring hebben binnen de handel van fysieke edelmetalen. Op basis van deze ervaring beschikken wij over een dusdanig (inter)nationaal netwerk waardoor wij aan (bijna) al uw wensen kunnen voldoen.
Goudverzekerd is opgericht door en voor mensen die het verstandig achten om een gedeelte van elk portefuille om te zetten in fysieke edelmetalen. Op basis van dit uitgangspunt hebben wij dit concept gelanceerd om het aankopen van goud, zilver, platina en palladium op een simpele, veilige en toegankelijke manier mogelijk te maken. Ons assortiment bestaat uit gouden, zilveren, platina, palladium en rhodium munten én baren. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor unieke verzamelmunten.
Slide 1
Ons assortiment
Ons assortiment bestaat uit fysieke beleggingsmunten en baren van zilver, goud, platina palladium én rhodium. Alle baren die wij verhandelen zijn afkomstig van erkende producenten/smelterijen, die op de Good Delivery List van de London Bullion Market Association staan. Deze baren zijn hierdoor wereldwijd verhandelbaar zonder verdere analyse. De munten die wij verhandelen zijn daarnaast geslagen in het hoogste gehalte zilver of goud en altijd afkomstig van de grootste munthuizen ter wereld.
Volledige ontzorging
Binnen de aan- en verkoopmarkt van fysieke edelmetalen biedt Goudverzekerd de klant volledige ontzorging. Zo leveren wij discreet en anoniem aan huis, maar bieden wij ook de mogelijkheid om bestellingen op te halen op onze kantoren in Amsterdam of Eindhoven. En wilt u uw edelmetalen verkopen? Met onze terugkoopgarantie kopen wij edelmetalen desgewenst ook weer terug voor de beste prijs van Nederland.
Heading layer
Slide 1
Waarom Goudverzekerd?

Bij Goudverzekerd koop je fysiek goud, zilver, platina én palladium tegen de beste prijs van Nederland. Wij verkopen bekende baren van C.Hafner of umicore en beleggingsmunten zoals de Canadian Maple Leaf, de Krugerrand en Gouden Tientjes maar ook diverse exclusieve verzamelmunten. Onze prijzen zijn gebaseerd op de actuele koersen van goud, zilver, platina en palladium.

Afhalen in Amsterdam of Eindhoven

Klanten waarderen ons met een 9,5!

Volledig verzekerd & discreet thuis geleverd

Unieke terugkoopgarantie

Wereldwijd erkende en authentieke producten

Slide 1
Voor het eerst edelmetalen kopen?
Nog nooit eerder goud, zilver, platina of palladium gekocht? Wij leggen de verschillende opties en mogelijkheden graag uit als wij je hiermee kunnen helpen.

Bij het kopen van goud, zilver, platina of palladium is er bijna altijd de keus tussen baren en munten. Daarnaast speelt het gewicht, budget én de BTW ook een rol in de meest verstandige keus.

Bij Goudverzekerd koop je op op ieder gewenst moment, 24/7 goud, zilver, platina of palladium. De prijzen van onze producten worden iedere 60 seconden aangepast aan de hand van de meest recente koersen. Zodra de bestelling is geplaatst gaat u een bindende overeenkomst aan en committeren wij ons om tegen die koers het edelmetaal zo snel mogelijk uit te leveren.
Adviesgesprek?
Naast alle informatie die via onze website vindbaar is kunnen wij ook in een adviesgesprek verder helpen en adviseren. Het is daarbij ook mogelijk om een persoonlijke offerte aan te vragen bij bestellingen vanaf EUR 50.000 waarbij we rekening houden met de wensen en de marktomstandigheden van dat moment.

Wij doen geen advies voor wat betreft de verwachtingen van de goud, zilver, platina en/of palladiumprijs, of wat het juiste moment is om te kopen. Wij geven uitsluitend advies uit op het gebied van de productkeuze en de manier waarop we de transactie het beste kan worden afgewikkeld. Wilt u een adviesgesprek met ons inplannen, neem dan telefonisch contact op: 020 799 73 36.
Slide 1
Waarom Investeren in Goud, Zilver, Platina of Palladium?
Lees waarom het verstandig is om edelmetalen te kopen
2020-kangaroo-gouden-munt-kopen
Waarom Goud kopen?
St. Helena 2021
Waarom Zilver kopen?
Queens Beasts White Lion
Waarom Platina kopen?
Palladium Canadian Maple Leaf
Waarom Palladium kopen?
Block
Onze Partners
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 574 reviews.