Over ons

Goudverzekerd houdt zich bezig met zowel de aan- als verkoop van edelmetalen en bedient zowel de zakelijke als particuliere markt in Nederland. Het team achter Goudverzekerd bestaat uit een groep ambitieuze mensen die tientallen jaren ervaring hebben binnen de handel van fysieke edelmetalen. Op basis van deze ervaring beschikken wij over een dusdanig (inter)nationaal netwerk waardoor wij aan (bijna) al uw wensen kunnen voldoen.

Goudverzekerd is opgericht door en voor mensen die het verstandig achten om een gedeelte van elk portefuille om te zetten in fysieke edelmetalen. Op basis van dit uitgangspunt hebben wij dit concept gelanceerd om het aankopen van goud, zilver, platina en palladium op een simpele, veilige en toegankelijke manier mogelijk te maken. Ons assortiment bestaat uit gouden, zilveren, platina en palladium munten én baren.

Of het nu gaat om diversificatie van uw portefuille door middel van goud, zilver, platina of palladium, of dat u op zoek bent naar die ene gouden munt om uw verzameling te vervolmaken. Goudverzekerd zal alles in werking stellen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Ervaring

Het team achter goudverzekerd bestaat uit een select aantal handelaren die jarenlange ervaring hebben binnen de handel in goud, zilver, platina en palladium. Samen zijn we goed voor meer dan 25 jaar ervaring binnen deze markt.

Veiligheid

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Lees hier hoe wij hier voor zorgdragen.

Kwaliteit

Alle baren die wij aanbieden worden gegoten op basis van de “Good Delivery” standaard van LBMA-geaccrediteerde smelterijen. Dit houdt in dat alle baren die wij aanbieden 

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 104 reviews.