9.6

Fijn contact en
betrouwbaar bedrijf

Vertrouwd Edelmetalen kopen

Korte lijnen, scherpe prijzen, de beste service!

Goudverzekerd houdt zich bezig met zowel de aan- als verkoop van edelmetalen en bedient zowel de zakelijke als particuliere markt in Nederland. Het team achter Goudverzekerd bestaat uit een groep ambitieuze ondernemers die samen tientallen jaren ervaring hebben binnen de handel van fysieke edelmetalen. Op basis van deze ervaring beschikken wij over een dusdanig (inter)nationaal netwerk waardoor wij aan (bijna) al uw wensen kunnen voldoen.

Goudverzekerd is opgericht door en voor mensen die het verstandig achten om een gedeelte van elk portefuille om te zetten in fysieke edelmetalen. Op basis van dit uitgangspunt hebben wij dit concept gelanceerd om het aankopen van goud, zilver, platina en palladium op een simpele, veilige en toegankelijke manier mogelijk te maken. Ons assortiment bestaat uit gouden, zilveren, platina, palladium en rhodium munten én baren. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor unieke verzamelmunten.

Waarom in zee met Goudverzekerd?

Meer dan 25 jaar ervaring

ontvangst

Persoonlijk advies
van onze experts

ervaring

Ruim 25 jaar ervaring in
de edelmetaalmarkt

terugkoopgarantie

Unieke
terugkoopgarantie

opslag

Verzekerde &
discrete verzending

afhaal

Afhaal in Amsterdam
of Eindhoven

Voor het eerst
edelmetalen kopen?

Nog nooit eerder goud, zilver, platina of palladium gekocht? Wij leggen de verschillende opties en mogelijkheden graag uit als wij je hiermee kunnen helpen.

Bij het kopen van goud, zilver, platina of palladium is er bijna altijd de keus tussen baren en munten. Daarnaast speelt het gewicht, budget én de BTW ook een rol in de meest verstandige keus.

Bij Goudverzekerd koop je op op ieder gewenst moment, 24/7 goud, zilver, platina of palladium. De prijzen van onze producten worden iedere 60 seconden aangepast aan de hand van de meest recente koersen. Zodra de bestelling is geplaatst gaat u een bindende overeenkomst aan en committeren wij ons om tegen die koers het edelmetaal zo snel mogelijk uit te leveren.

Adviesgesprek?

Naast alle informatie die via onze website beschikbaar is kunnen wij u ook in een adviesgesprek verder informeren over de mogelijkheden. Het is daarbij ook mogelijk om een persoonlijke offerte aan te vragen bij bestellingen vanaf EUR 100.000 waarbij we rekening houden met de wensen en de marktomstandigheden van dat moment.

Wij geven geen advies voor wat betreft de verwachtingen van de goud, zilver, platina en/of palladiumprijs, of wat het juiste moment is om te kopen. Wij geven uitsluitend advies uit op het gebied van de productkeuze en de manier waarop de transactie het beste kan worden afgewikkeld. Wilt u een adviesgesprek met ons inplannen, neem dan telefonisch contact op: 020 799 73 36.

Verkoop jouw edelmetalen
terug aan ons

Ontdek onze partners

Wat kunnen we voor u betekenen?

Waarom
Goud kopen?

Waarom
Zilver kopen?

Waarom
Platina kopen?

Waarom
Palladium kopen?

Door ons samengestelde favorieten

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 819 reviews.