Goud.Goud 59.527,81Zilv.Zilver 715,82Plat.Platina 30.412,26Pall.Palladium 42.227,60 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Top tussen Trump en Putin op 16 juli

Top tussen Trump en Putin op 16 juli
28 juni 2018 Bilal
photo 1534598974068 2d51eda7628f

De eerste top tussen president Trump en president Putin vind plaats op 16 juli. De meeting zal worden gehouden op neutraal terrein in Finland.

De leiders van Amerika en Rusland zullen elkaar treffen in Helsinki. Dit maken zowel het Witte Huis als het Kremlin zojuist bekend. Het is tevens de eerste keer dat er een top zal plaatsvinden tussen beide heren, en gezien de spanningen tussen beide landen zal de wereld uitkijken naar de bijeenkomst.

“De twee leiders zullen praten over de betrekkingen tussen de Verenigde Staten en Rusland, en over een reeks veiligheidsvraagstukken”, aldus een statement van het Witte Huis. Verwacht wordt dat er in ieder geval zal worden gesproken over de situatie in Syrië, de Oekraïne kwestie en Noord-Korea.

Herstellen van de relatie

De Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur John Bolton heeft de ontmoeting tussen beide president uitgewerkt, tijdens bijeenkomsten in Moskou donderdag met Putin en andere Russische functionarissen.

Bolton stelt dat president Trump hem heeft gevraagd om met de Russische autoriteiten te spreken om te kijken naar de mogelijkheid tot een ontmoeting tussen Trump en Putin. Beide leiders zijn volgens Bolton van mening dat de verslechterde relatie tussen beide landen verbeterd dient te worden.

“Zowel president Trump als president Puin hebben het gevoel dat het belangrijk is voor deze twee belangrijke landen, om samen hun wederzijdse problemen en samenwerkingsgebieden te bespreken. Het is iets wat volgens mij zal kunnen bijdragen aan een verbetering van de bilaterale relatie tussen de VS en Rusland”, aldus Bolton tijdens een persconferentie.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 572 reviews.