BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.068,95Zilv.Zilver 652,09Plat.Platina 27.127,20Pall.Palladium 37.965,77 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Mifid II zorgt voor daling handelsvolume van Europese obligaties

Mifid II zorgt voor daling handelsvolume van Europese obligaties
4 januari 2018 Bilal
pexels photo 113885

Vanaf vandaag treedt MiFiD II in werking en moeten marktpartijen en toezichthouders voldoen aan de verplichtingen van de nieuwe wet.

Het doel van Markets in Financial Instruments Directive, kortweg MiFiD II, is het efficiënter en transparanter maken van de Europese financiële markten en het vergroten van de bescherming van beleggers.

Zo mogen analistenrapporten niet meer ‘gratis’ worden aangeboden, maar krijgen beleggers daarvoor de rekening gepresenteerd. Daarnaast moeten banken en fondshuizen voor én na een transactie meer informatie rapporteren aan de markt en toezichthouders.

MiFiD II

Vanwege de complexiteit van de nieuwe regels is het handelsvolume in Europese staatsobligaties sterk gedaald. Dit schrijft zakenkrant  The Wall Street Journal. Volgens de krant lag het handelsvolume in eurozone-obligaties bijna een kwart lager dan in de afgelopen 30 dagen. De belangrijkste wijzigingen die MiFiD II met zich meebrengt worden door het Financieël Dagblad hier uiteengezet.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 618 reviews.