BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 58.306,40Zilv.Zilver 689,78Plat.Platina 28.954,30Pall.Palladium 44.655,10 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Goud zal dit jaar stijgen tot $1.400

Goud zal dit jaar stijgen tot $1.400
11 april 2018 Bilal
pexels photo 260286

Goud presteert sinds het begin van dit jaar vooralsnog uitstekend. Het edelmetaal steeg in het eerste kwartaal van dit jaar met bijna 4% uitgedrukt in USD. In de afgelopen dagen zijn er verschillende berichten verschenen die stellen dat dit een goed moment is om in goud te stappen.

Zo is zakenbank Goldman Sachs voor het eerst in meer dan vijf jaar weer positief over het beleggen in fysiek goud. In een nieuwe update aan cliënten schrijft de bank dat de kans op een beurscorrectie in de VS aannemelijk is. Ook de oplopende inflatie en de oplopende Amerikaanse rente worden aangemerkt als positieve signalen voor het gele edelmetaal. Goldman Sachs verwacht dat de goudprijs dit jaar boven de $1400 per troy ounce zal eindigen. Op basis van de huidige koers is dat een stijging van nog eens 4%.

$1.400

Ook wanneer we kijken naar de uitstaande aandelen van een van de grootste goud ETF’s, dan zien we een positief signaal. Zo stelt Sprott Asset Management, dat er een bijzonder technisch patroon aan het ontstaan is in de goudmarkt. Een zogenaamde ‘Inverse Head & Shoulder’ zoals we hierboven zien. Sprott Asset Management ziet dit als een ultiem koopsignaal voor goud, en stelt dat goud voor een uitbraak staat.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 535 reviews.