BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.124,00Zilv.Zilver 652,79Plat.Platina 27.143,90Pall.Palladium 37.895,89 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

BELANGRIJK: gouden & zilveren munten wereldwijd (bijna) uitverkocht

BELANGRIJK: gouden & zilveren munten wereldwijd (bijna) uitverkocht
18 maart 2020 Bilal

Momenteel beleven we de een van de bizarste tijden in de edelmetaal markt. De ontkoppeling tussen papier en fysiek is volledig zoek. Waar zowel de zilver- als goudprijs momenteel laag staan is de prijs van fysieke gouden en zilveren munten geëxplodeerd. Ondanks deze bizarre prijzen zijn er nog nauwelijks gouden of zilveren munten te vinden, wereldwijd!

De vraag naar goud en zilver is op dit moment enorm. Zulke tijden hebben wij in de 30 jaar dat wij actief zijn in de markt nog nooit meegemaakt.

Voor de personen die op dit moment nog geïnteresseerd zijn in goud of zilver hebben wij het volgende advies: voor goud kun je alsnog terecht bij gouden baren. Op dit moment de beste én enige optie. Voor zilver adviseren wij om zilver BTW-vrij in te kopen icm opslag. Bij onze relatie Aullure is dit momenteel mogelijk. U koopt hier zilver BTW-vrij, uw zilver wordt volledig verzekerd opgeslagen in Zwitserland tegen het scherpste tarief van Nederland.

Bij Aullure krijgt u een inlogomgeving waarin u uw positie kunt volgen om zo uw investering in de gaten te houden. Ook hier geldt op dit moment dat er geen garantie is hoelang deze baren nog beschikbaar zijn…

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 618 reviews.