BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.237,82Zilv.Zilver 677,47Plat.Platina 27.812,43Pall.Palladium 38.967,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Trump trapt NAVO-ontmoeting af met sneer naar Duitsland

Trump trapt NAVO-ontmoeting af met sneer naar Duitsland
11 juli 2018 Bilal
photo 1550531996 ff3dcede9477

President Trump heeft voorafgaand aan de NAVO-top, tijdens een ontbijt met secretaris-generaal Stoltenberg, direct de verhoudingen op scherp gezet door te stellen dat Duitsland volledig onder controle staat van Rusland.

“Het is toch onvoorstelbaar dat we dat land beschermen, terwijl het zaken doet met Rusland. Duitsland heeft een gasdeal gesloten met Rusland. Zij (Duitsland) betalen miljarden dollars aan Rusland en tegelijkertijd weigeren ze om meer geld aan defensie uit te geven, terwijl wij (De Verenigde Staten) ze moeten beschermen. Duitsland wordt volledig gecontroleerd door Rusland.”

NAVO top

Woensdag en donderdag vindt de NAVO-top plaats in Brussel. De stemming in aanloop naar de top was al slecht vanwege de spanningen rondom de importheffingen die Trump Europese landen op heeft gelegd. Tegelijkertijd blijft Trump er op hameren dat de Europese landen onmiddellijk hun defensiebudgetten verhogen. De president van de Verenigde Staten wil niet wachten tot 2024, zoals een aantal jaren geleden is afgesproken. 

Trump is van mening dat de VS betaalt voor de veiligheid van Europa. Tegelijkertijd maakt Europa het moeilijk voor de VS om zaken te doen in EU. Afgelopen week stuurde Trump alle NAVO-landen een brief gestuurd waarin hij heeft gedreigd het aantal Amerikaanse troepen in Europa te zullen verminderen. In het bijzonder in Duitsland.

Gisteren is al met irritatie gereageerd op de strapasten van Trump. Zo stelde EU-president Donald Tusk dat Trump niet veel bondgenoten overhoudt vanwege de houding van de Verenigde Staten. ‘Waardeer je bondgenoten, je hebt er niet veel”, aldus Tusk.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 617 reviews.