BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 57.835,67Zilv.Zilver 701,48Plat.Platina 27.750,65Pall.Palladium 38.297,19 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Australian Kookaburra Piedfort 2 troy ounce zilveren munt 2020

Australian Kookaburra Piedfort 2 troy ounce zilveren munt 2020

Australian Kookaburra Piedfort 2 troy ounce zilveren munt 2020

71,46

De Kookaburra Piedfort 2 troy ounce zilveren munt is een uitgave van de Australische Perth Mint. Het is de derde release uit de Next Generation Piedfort-serie. Deze verbluffende zware release van de Perth Mint-serie The Next Generation 2 oz, piedfort-stijl is absoluut geweldig! De munt is uitgebracht in een zeer beperkte oplage van slechts 75.000 beschikbaar wereldwijd.

Levertijd: 1-2 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,
0000

Australian Kookaburra Piedfort 2 troy ounce zilveren munt 2020

De Kookaburra Piedfort 2 troy ounce zilveren munt is een uitgave van de Australische Perth Mint. Het is de derde release uit de Next Generation Piedfort-serie. De Next Generation- serie wordt geslagen in de oude ‘heavy- foot’ -stijl, bekend als piedfort. Dat waren de dagen dat dubbele gewichten met een kleinere diameter populair waren. Vanaf de lancering van deze voortreffelijke nieuwe serie is het duidelijk dat piedfort snel weer populair zal worden.

Zo uniek als deze nieuwe 2 oz Piedfort-stijl munt is, zou de echte focus moeten schijnen op het thema van de serie. The Next Generation serie is een prachtige viering van het leven in het wild dat zich over generaties uitstrekt. Elk muntontwerp in de serie zal een aangrijpende scène tonen van een moeder en kind voorstelling van de Australische outback. De derde  release bevat een portret van de geliefde Kookaburra moeder samen met haar kleine baby.

Deze verbluffende zware release van de Perth Mint-serie The Next Generation 2 oz, piedfort-stijl is absoluut geweldig! De munt is uitgebracht in een zeer beperkte oplage van slechts 75.000 beschikbaar wereldwijd.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Gewicht

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte