Goud.Goud 59.013,35Zilv.Zilver 716,32Plat.Platina 30.461,39Pall.Palladium 42.783,37 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Australian Kookaburra Piedfort 10 troy ounce zilveren munt 2020

Australian Kookaburra Piedfort 10 troy ounce zilveren munt 2020

Australian Kookaburra Piedfort 10 troy ounce zilveren munt 2020

295,64

De Kookaburra Piedfort 10 troy ounce zilveren munt is een uitgave van de Australische Perth Mint. Het is de derde release uit de Next Generation Piedfort-serie. Deze verbluffende zware release van de Perth Mint-serie The Next Generation 10 oz, piedfort-stijl is absoluut geweldig! De munt is uitgebracht in een zeer beperkte oplage van slechts 2.500 beschikbaar wereldwijd.

Levertijd: 2-4 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: PIEDFORTKOOK10OZ Categorie: Tags: ,
0000

Australian Kookaburra Piedfort 10 troy ounce zilveren munt 2020

De Perth Mint komt met de derde uitgave uit de Next Generation series: Kookaburra Piedfort 10 troy ounce zilveren munt 2020. De Next Generation- serie wordt geslagen in de oude ‘heavy- foot’ -stijl, bekend als piedfort. Dat waren de dagen dat dubbele gewichten met een kleinere diameter populair waren. Vanaf de lancering van deze voortreffelijke nieuwe serie is het duidelijk dat de Piedfort snel weer populair zal worden. Alle piedfort munten die tot nu toe zijn uitgebracht raken snel uitverkocht.

Zo uniek als deze nieuwe 10 oz Piedfort-stijl munt is, zou de echte focus moeten schijnen op het thema van de serie. The Next Generation serie is een prachtige viering van het leven in het wild dat zich over generaties uitstrekt. Elk muntontwerp in de serie zal een aangrijpende scène tonen van een moeder en kind voorstelling van de Australische outback. Deze derde release bevat de geliefde Kookaburra. De kookaburra of gewone kookaburra of lachvogel (Dacelo novaeguineae) is de grootste ijsvogelsoort. De naam lachvogel slaat op de roep van deze vogel die erg op de menselijke lach lijkt.

Nieuw in deze editie is de achterzijde van de munt. Deze introduceert de nieuwe beeltenis (6e generatie) van koningin Elizabeth II die op Australische munten wordt weergegeven. Het nieuwe portret is gebaseerd op dat van Jody Clark van de Royal Mint voor 2016. Het onderscheidt zich echter anders doordat het de schouders en de volledige halslijn van de koningin vertoont. De band aan de rand bevat de inscripties, “Elizabeth II Australia” bovenaan en “10 oz 9999 Ag. 2019. 10 Dollars ”onderaan.

Deze verbluffende zware release van de Perth Mint-serie The Next Generation 10 oz, piedfort-stijl is absoluut geweldig! De munt is uitgebracht in een zeer beperkte oplage van slechts 2.500 beschikbaar wereldwijd.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Gewicht

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte