Goud kopen

Veilig en vertrouwd goud kopen? Bij Goudverzekerd kunt u goud kopen van wereldwijd erkende producenten zoals Valcambi en C. Hafner. Onze goudbaren beschikken over de Good Delivery status en zijn voorzien van een LBMA keurmerk. Dit houdt in dat de producten wereldwijd goed verhandelbaar. Naast goudbaren leveren wij ook populaire beleggingsmunten zoals de Maple Leaf en De Kangaroo, en bijzondere en diverse unieke gouden munten.

Soorten

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

  • Toon meer

Land van Uitgifte

  • Toon meer

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

  • Toon meer

Soorten

Filter

  

Gewicht

  • Toon meer

Jaar van uitgifte

  • Toon meer

Land van Uitgifte

  • Toon meer

Producent

  • Toon meer

Zuiverheid

  • Toon meer

Goud kopen: verzeker uw vermogen met goud

Online goud kopen biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan producten en leveranciers. Fysiek goud kopen doet u in de vorm van gouden munten of goudbaren. Naast het kopen van goud is het ook belangrijk om te weten dat u uw goud op een later moment kunt verkopen. Bij Goudverzekerd krijgt u daarom altijd een terugkoopgarantie.

Gouden baren kopen

Goud kopen in de vorm van gouden baren is mogelijk in diverse formaten en gewichten, waardoor deze geschikt zijn voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Of u nu op zoek bent naar een kleine goudbaar voor een bescheiden investering of een grotere goudbaar om uw vermogen te laten groeien, er is altijd een optie die aan uw behoeften voldoet binnen het aanbod dat wij hanteren.

Het kopen van goudbaren biedt diverse voordelen. Ten eerste bieden ze een hoge liquiditeit, wat betekent dat ze gemakkelijk verhandelbaar zijn op de internationale markten. Daarnaast worden goudbaren erkend en gewaardeerd vanwege hun intrinsieke waarde, gebaseerd op de prijs van goud. Dit maakt goudbaren tot een waardevolle bezitting die kan dienen als een veilige haven in tijden van economische onzekerheid.

Of u nu een ervaren belegger bent of voor het eerst overweegt om goud te kopen, goudbaren zijn een solide keuze. Ze bieden een tastbare en waardevolle investering die uw portefeuille kan versterken.

Gouden munten kopen

Goud kopen is ook mogelijk in de vorm van gouden munten. Gouden munten hebben een intrinsieke waarde die gebaseerd is op de goudprijs. Dit betekent dat de waarde van de munt voornamelijk wordt bepaald door het gewicht en de zuiverheid van het goud waaruit deze is geslagen. Het is belangrijk om te letten op de zuiverheid van gouden munten en te controleren of ze afkomstig zijn van gerenommeerde producenten.

Naast de waarde van het goud zelf, kunnen gouden munten ook een verzamelwaarde hebben. Sommige munten hebben historische betekenis, zeldzaamheid of unieke ontwerpen die ze zeer gewild maken bij verzamelaars. Dit kan de waarde van de munt verder opdrijven, los van de goudprijs. Goud kopen in de vorm van gouden munten is net als bij gouden baren mogelijk in diverse gewichten en formaten. Er zijn zelfs gouden munten beschikbaar van 1 gram. Doorgaans zijn gouden munten in premie duurder dan gouden baren. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de kosten voor het produceren van een gouden munt hoger zijn ten opzichte van gouden baren.

Het kopen van gouden munten biedt u een tastbare en draagbare investering. U kunt ze veilig bewaren in een kluis bij u thuis of gebruikmaken van onze opslagmogelijkheden. Bovendien zijn gouden munten wereldwijd erkend en verhandelbaar, waardoor ze een liquide activa zijn in tijden van nood.

Gouden munten zijn een tijdloze en waardevolle toevoeging aan iedere beleggingsportefeuille. Door gouden munten te kopen, investeert u niet alleen in een edelmetaal, maar ook in een stukje geschiedenis en mogelijk toekomstige waarde.

Online of fysiek goud kopen

Bij Goudverzekerd kunt u veilig en vertrouwd online goud kopen. Binnen de markt van aan- en verkoop van fysieke edelmetalen biedt Goudverzekerd volledige ontzorging aan de klant. Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring in de handel van fysieke edelmetalen. Dankzij ons uitgebreide (inter)nationale netwerk kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen.

We leveren discreet en anoniem aan huis, maar u kunt ook uw bestelling ophalen bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Eindhoven. En als u uw edelmetalen wilt verkopen, bieden we met onze unieke terugkoopgarantie de mogelijkheid om ze weer terug te kopen tegen de beste prijs in Nederland.

Onze betrouwbaarheid blijkt uit de AFM-vergunning die we hebben voor het aanbieden van goud (en zilver, platina én palladium) als beleggingsobject. Onze klanten waarderen Goudverzekerd daarnaast met gemiddeld een 9,8 uit 10 op basis van meer dan 500 reviews.

Meer informatie over goud kopen?

Wilt u meer informatie over goud kopen? Bezoek dan ook eens ons kenniscentrum of neem contact op met ons voor een adviesgesprek.

 

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 822 reviews.

Maple Leaf 1 troy ounce gouden munt

Wellicht vindt u deze ook interessant

Maple Leaf 1 troy ounce gouden munt