BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.042,34Zilv.Zilver 653,75Plat.Platina 27.012,02Pall.Palladium 37.203,18 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Niue Star Wars Galagtic Empire 1 troy ounce zilveren munt 2021

Niue Star Wars Galagtic Empire 1 troy ounce zilveren munt 2021

Niue Star Wars Galagtic Empire 1 troy ounce zilveren munt 2021

41,21

Na de succesvolle release van de Mandalorian gouden munt volgt nu de tweede “Symbols of Star Wars-series” munt met het Galactic Empire logo. Deze munt is voorzien van het officieel gelicentieerde keizerlijke wapen van het machtige Galactische rijk in .9999 fijn goud. Van deze munt zijn slechts 25.000 munten wereldwijd uitgebracht!

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTSTRWRSGLTC21 Categorie: Tags: ,
0000

Niue Star Wars Galagtic Empire 1 troy ounce zilveren munt 2021

Na de succesvolle release van de Mandalorian zilveren munt volgt nu de tweede “Symbols of Star Wars-series” munt met het Galactic Empire logo. Deze munt is voorzien van het officieel gelicentieerde keizerlijke wapen van het machtige Galactische rijk in .999 fijn zilver. Van deze munt zijn slechts 25.000 munten wereldwijd uitgebracht!

Star Wars Galactic Empire

Toen Sith Lord, Sheev Palpatine het Galactische Rijk creëerde uit de as van de Galactische Republiek, veranderde hij het 8-spaaks tandwiel van de Republiek in het 6-spaaks symbool dat het meest gevreesde en machtige rijk vertegenwoordigde dat de Melkweg ooit had gezien. Palpatine begreep de kracht van symbolen bij het brandmerken van zijn nieuwe rijk en het projecteren van kracht door de melkweg. De overeenkomsten en verschillen met het symbool van de Oude Republiek behielden tegelijkertijd een vertrouwdheid die nodig was voor acceptatie, terwijl ze ook duidden op een duidelijke overgang naar een nieuwe orde. Het Galactic Imperial Crest zou verschijnen op vlaggen, ruimtevaartuigen, administratieve gebouwen, valuta en meer. Nu kun je investeren in echt officieel Galactic Empire Bullion Gold.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent