Goud.Goud 59.120,09Zilv.Zilver 712,69Plat.Platina 31.211,30Pall.Palladium 43.040,18 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Niue Darth Vader 2 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Darth Vader 2 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Darth Vader 2 troy ounce zilveren munt 2019

214,31

Deze bijzondere zilveren munt is een ode aan een van de populairste personages uit de film-industrie: de Sith Lord, Darth Vader. De munt is exclusief geslagen in een gelimiteerde oplage van 5000 stuks en wordt geleverd inclusief certificaat van echtheid en bijbehorende luxe doos. De munt is geslagen door de New Zealand Mint een .999 puur zilver.

1-2 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: DARTHVADER19 Categorieën: ,
0000

Deze bijzondere zilveren munt is een ode aan een van de populairste personages uit de film-industrie: de Sith Lord, Darth Vader. De munt is exclusief geslagen in een gelimiteerde oplage van 5000 stuks en wordt geleverd inclusief certificaat van echtheid en bijbehorende luxe doos. De munt is geslagen door de New Zealand Mint en bevat .999 puur zilver.

Darth Vader is een van de hoofdpersonages van Star Wars. Als jonge Anakin Skywalker was hij de student van de Jedi-ridder Obi-Wan Kenobi. Hij werd ook opgeleid als een Jedi-ridder voordat hij de overstap maakte naar de duistere kant en de identiteit van Darth Vader aannam.

Tijdens een brand liep hij ernstige brandwonden op werd  bijna gedood. Darth Sidious vond hem, en als onderdeel van een levensreddende operatie, kreeg hij het zwarte pantser, inclusief het wereldberoemde masker met onderscheidende ademgeluiden. Vanaf dit moment was dit zijn essentiële uitrusting.

Extra informatie

Gewicht

Producent

Zuiverheid

Certificaat