BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.237,82Zilv.Zilver 677,47Plat.Platina 27.812,43Pall.Palladium 38.967,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Heimerle Meule 250 gram zilverbaar

Heimerle Meule 250 gram zilverbaar

Heimerle Meule 250 gram zilverbaar

346,45 (419,21 incl. btw)

De Heimerle Meule 250 gram zilverbaar wordt met de hand gegoten en heeft een zuiverheid van 999.9. Heimerle Meule is een van de oudste raffinaderijen ter wereld en vervaardigen zowel goud, zilver, platina en palladium baren.

Levertijd: 4-6 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Categorie: Tags: ,
0000

Heimerle Meule 250 gram zilverbaar

De Heimerle Meule 250 gram zilverbaar wordt met de hand gegoten en voorzien van een gedrukt serienummer. Tevens wordt de baar voorzien van een stempel van Heimerle Meule en wordt er een certificaat van echtheid meegeleverd. De baren van Heimerle Meule zijn in tegenstelling tot andere zilverbaren gegoten in een zuiverheid van 999,9 en zijn wereldwijd erkend.

Heimerle Meule

Heimerle Meule is een van de oudste edelmetaalbedrijven afkomstig uit Duitsland.  internationale marktleider wanneer het aankomt op zilver- en goudbaren. Het bedrijf is opgericht in 1845. Heimerle Meule verwerkt en raffineert goud, zilver en platina en palladium. De baren die Heimerle Meule giet genieten wereldwijd veel bekendheid. Dit komt de verhandelbaarheid van Heimerle Meule baren ten goede.

Alle zilverbaren van Heimerle Meule worden gegoten in een zuiverheid van 999.9. Daarnaast is Heimerle Meule een LBMA geaccrediteerd bedrijf, deze accreditatie is een kwaliteitsgarantie voor zowel kopers als verkopers. De baren van Heimerle Meule worden internationaal erkend als baren van de hoogste kwaliteit.

Zilverbaren zijn belast met 21% BTW en met name interessant voor zakelijke klanten, aangezien de BTW aftrekbaar is. Wij adviseren particulieren om zilveren munten te kopen.

Extra informatie

Producent

Afmetingen in mm

, ,

Certificaat