Goud.Goud 59.049,17Zilv.Zilver 715,72Plat.Platina 30.522,25Pall.Palladium 42.724,00 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Guardian Lion Double Pixiu 1 troy ounce zilveren munt 2020

Guardian Lion Double Pixiu 1 troy ounce zilveren munt 2020

Guardian Lion Double Pixiu 1 troy ounce zilveren munt 2020

47,15

De pixiu is een krachtig Chinees mythisch wezen waarvan bekend is dat het dient als beschermer van de beoefenaars van Feng Shui. De Perth Mint heeft ter ere van dit bijzondere wezen een nieuwe zilveren munt uitgegeven in een beperkte oplage van 50.000 stuks. De Guardian Lion Double Pixiu 1 troy ounce zilveren munt 2020 kan nu worden besteld.

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTPIXU1OZ20 Categorie: Tags: ,
0000

Guardian Lion Double Pixiu 1 troy ounce zilveren munt 2020

De Perth Mint heeft weer een bijzondere munt toegevoegd aan haar collectie: de Guardian Lion Double Pixiu. De Guardian Lion Double Pixiu 1 troy ounce zilveren munt 2020 kan nu worden besteld.

De Pixiu is een krachtig Chinees mythisch wezen waarvan bekend is dat het dient als beschermer van de beoefenaars van Feng Shui. Deze wezens, vaak ten onrechte gecategoriseerd als hersenschim, zijn symbolen van rijkdom. In de Chinese cultuur worden de Pixiu’s weergegeven als een leeuwenlichaam met vleugels op de rug.

Het ontwerp op de achterkant is afkomstig van Ing Ing Jong. Op de voorkant van de munt staan ​​de twee pixiu tegenover elkaar. Het paar zit bovenop een berg munten met een oriëntaals randthema rond de bovenste helft van het ontwerpveld voor munten. Hoewel deze zijde van de medaille niet met het blote oog zichtbaar is, heeft hij een beveiligingsfunctie die in het ontwerpveld is gegraveerd met een micro-laser. Deze enkele letter is alleen zichtbaar onder vergrootglas.

Op de achterzijde van deze 2020 1 oz Australian Guardian Lions Double Pixiu zilveren munt staat een beeltenis van koningin Elizabeth II.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent

Diameter

Dikte