BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.237,82Zilv.Zilver 677,47Plat.Platina 27.812,43Pall.Palladium 38.967,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Australian Crocodile Piedfort 2 troy ounce zilveren munt 2019

Australian Crocodile Piedfort 2 troy ounce zilveren munt 2019

Australian Crocodile Piedfort 2 troy ounce zilveren munt 2019

90,15

De Crocodile Piedfort 2 troy ounce zilveren munt is een uitgave van de Australische Perth Mint. Het is de tweede release uit de Next Generation Piedfort-serie. Deze verbluffende zware release van de Perth Mint-serie The Next Generation 2 oz, piedfort-stijl is absoluut geweldig! De munt is uitgebracht in een zeer beperkte oplage van slechts 75.000 beschikbaar wereldwijd.

Levertijd: 1-2 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,
0000

Australian Crocodile Piedfort 2 troy ounce zilveren munt 2019

De Crocodile Piedfort 2 troy ounce zilveren munt is een uitgave van de Australische Perth Mint. Het is de tweede release uit de Next Generation Piedfort-serie. De Next Generation- serie wordt geslagen in de oude ‘heavy- foot’ -stijl, bekend als piedfort. Dat waren de dagen dat dubbele gewichten met een kleinere diameter populair waren. Vanaf de lancering van deze voortreffelijke nieuwe serie is het duidelijk dat piedfort snel weer populair zal worden.

Zo uniek als deze nieuwe 2 oz Piedfort-stijl munt is, zou de echte focus moeten schijnen op het thema van de serie. The Next Generation serie is een prachtige viering van het leven in het wild dat zich over generaties uitstrekt. Elk muntontwerp in de serie zal een aangrijpende scène tonen van een moeder en kind voorstelling van de Australische outback. Deze tweede release bevat de gevreesde zoutwaterkrokodil, een van de grootste krokodillensoorten, en wordt natuurlijk als extreem gevaarlijk beschouwd. In het wild en onder normale omstandigheden hebben ze een levensduur van 65+ jaar. Vrouwtjes zijn aanzienlijk kleiner dan hun mannelijke tegenhangers, maar net zo agressief bij het jagen en het voelen van dreigend gevaar. Dit geldt vooral wanneer moeders hun jongen verzorgen!

Nieuw in deze editie is de achterzijde van de munt. Deze introduceert de nieuwe beeltenis (6e generatie) van koningin Elizabeth II die op Australische munten wordt weergegeven. Het nieuwe portret is gebaseerd op dat van Jody Clark van de Royal Mint voor 2016. Het onderscheidt zich echter anders doordat het de schouders en de volledige halslijn van de koningin vertoont. De band aan de rand bevat de inscripties, “Elizabeth II Australia” bovenaan en “2 oz 9999 Ag. 2019. 2 Dollars ”onderaan.

Deze verbluffende zware release van de Perth Mint-serie The Next Generation 2 oz, piedfort-stijl is absoluut geweldig! De munt is uitgebracht in een zeer beperkte oplage van slechts 75.000 beschikbaar wereldwijd.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Gewicht

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte