BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.123,21Zilv.Zilver 652,20Plat.Platina 27.119,22Pall.Palladium 37.954,00 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

UK The Royal Arms 1 troy ounce gouden munt 2021

UK The Royal Arms 1 troy ounce gouden munt 2021

UK The Royal Arms 1 troy ounce gouden munt 2021

1.939,60

De Britse Royal Arms-muntenreeks werd voor het eerst gelanceerd in 2019, waarmee dit het derde jaar is dat deze serie wordt uitgebracht. De Royal Arms gouden munten wordt geproduceerd door The Royal Mint en bevatten 999,9 goud, waardoor het 24-karaats gouden beleggingsmunten zijn. De serie wordt dit jaar uitgebracht in gouden munten van 1 Ounce en 1/10 Ounce. De serie is ook verkrijgbaar in zilver en platina.

Let op: deze munt wordt 8/3/2021 vrijgegeven. Je bestelling zal dan pas worden verzonden.

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: GMTRARMS1OZ Categorie: Tags: ,
0000

UK The Royal Arms 1 troy ounce gouden munt 2021

De Britse Royal Arms-muntenreeks werd voor het eerst gelanceerd in 2019, waarmee dit het derde jaar is dat deze serie wordt uitgebracht.

Royal Arms serie

Om een ​​blijvend symbool van de Britse monarchie te vieren, heeft de Royal Mint de Royal Arms serie in het leven geroepen. Al eeuwenlang een steunpilaar van de Britse munten en een majestueus symbool van kracht en majesteit, vertegenwoordigt de Royal Arms de illustere geschiedenis van monarchie en heraldiek in het Verenigd Koninkrijk. Het fungeert als het officiële wapen van de Britse monarch, met zijn oorsprong op het middeleeuwse slagveld waar het te zien zou zijn op schilden, spandoeken en kleding. Het is door de eeuwen heen geëvolueerd en is een echte indicator van macht, goedkeuring en plicht.

De voorzijde toont een naar rechts gericht portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, door Jody Clark, in guilloche-ontwerp. Het toont verder de denominatie van de munt.  De achterzijde van de munt heeft het iconische originele ontwerp van de Royal Arms van Eric Sewell. Deze is opnieuw geïnterpreteerd door de muntontwerper van Royal Mint, Timothy Noad.

De Royal Arms gouden munten bevatten 999,9 goud, waardoor het 24-karaats gouden beleggingsmunten zijn. De serie wordt dit jaar uitgebracht in gouden munten van 1 Ounce en 1/10 Ounce. De serie is ook verkrijgbaar in zilver en platina.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte