BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.080,19Zilv.Zilver 654,18Plat.Platina 27.060,83Pall.Palladium 37.442,50 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Tuvalu Gods of Olympus #1 – Zeus 5 troy ounce zilveren munt 2020 BU

Tuvalu Gods of Olympus #1 – Zeus 5 troy ounce zilveren munt 2020 BU

Tuvalu Gods of Olympus #1 – Zeus 5 troy ounce zilveren munt 2020 BU

667,00

In 2014 bracht The Perth Mint zijn allereerste antieke munten uit van de Gods of Olympus-serie. De munten waren ongelooflijk populair en waren onmiddellijk uitverkocht. Om een ​​eerbetoon te brengen aan een product dat de verouderde afwerking populair heeft gemaakt, is het iconische Zeus-ontwerp terug in 2020 en zal het voor het eerst in een dual release-formaat van The Perth Mint beschikbaar zijn in zowel BU als antieke afwerking. Naast de 1 troy ounce versie heeft de Perth Mint ook een bijzondere 5 troy ounce editie van deze serie uitgebracht. Deze bijzondere munt weegt 155,652 gram en bevat .9999 puur zilver. De munt is uitgebracht in een beperkte oplage van 450 stuks wereldwijd.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Artikelnummer: ZMTZEUS2020BU-2 Categorie: Tags: ,
0000

Tuvalu Gods of Olympus – Zeus 5 troy ounce zilveren munt 2020

In 2014 bracht The Perth Mint zijn allereerste antieke munten uit van de Gods of Olympus-serie. De munten waren ongelooflijk populair en waren onmiddellijk uitverkocht. Om een ​​eerbetoon te brengen aan een product dat de verouderde afwerking populair heeft gemaakt, is het iconische Zeus-ontwerp terug in 2020 en zal het voor het eerst in een dual release-formaat van The Perth Mint beschikbaar zijn in zowel BU als antieke afwerking.

Naast de 1 troy ounce versie heeft de Perth Mint ook een bijzondere 5 troy ounce editie van deze serie uitgebracht. Deze bijzondere munt weegt 155,652 gram en bevat .9999 puur zilver. De munt is uitgebracht in een beperkte oplage van 450 stuks wereldwijd.

Op de voorzijde van de munt zien we een bebaarde Zeus die oprijst in een stormachtige lucht met zijn bliksemschicht en scepter met een adelaar die boven zijn schouder vliegt. Het ontwerp bevat het opschrift ZEUS en het muntteken ‘P’ van The Perth Mint. Op de achterzijde portretteert de beeltenis van Ian Rank-Broadley van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, de geldwaarde en de jaartal van 2020.

In de oude Griekse mythologie werd Zeus aanbeden als de hoogste heerser van de berg Olympus en het pantheon van goden die daar woonden. Hij was de god van de lucht en het weer, de wet, de gerechtigheid, de moraal en het lot, en de spirituele leider van zowel goden als mensen. Zeus greep de controle over de Titanen en verdeelde het universum tussen zijn broers en zussen. Zeus nam de controle over de hemel, Poseidon de zee en Hades de onderwereld.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Diameter

Dikte

Producent