Goud.Goud 59.025,36Zilv.Zilver 714,60Plat.Platina 31.421,43Pall.Palladium 43.646,49 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Tokelau Noah’s Ark Antique High Relief 5 troy ounce zilveren munt 2021

Tokelau Noah’s Ark Antique High Relief 5 troy ounce zilveren munt 2021

Tokelau Noah’s Ark Antique High Relief 5 troy ounce zilveren munt 2021

749,00

Een van de leerzame verhalen uit de Bijbel – de Ark van Noah – komt tot leven op deze exclusieve zilveren munt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen! Deze unieke munt legt het beladen moment vast onmiddellijk na de wereldwijde overstroming. De geredde dieren zijn zeer gedetailleerd afgebeeld. Ze staan ​​op de ark van Noach en de duif vliegt met een olijftak om het goede nieuws te symboliseren dat het water zich van de aarde heeft teruggetrokken. De munt wordt geleverd in een unieke houten kist met een bijzondere vorm. Geslagen in een extreem gelimiteerde oplage van 299 stuks wereldwijd in 5 troy ounce fijn zilver.

Levertijd (PRE-SALE): medio januari

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: VMTNOAHSARK Categorieën: , Tag:
0000

Een van de leerzame verhalen uit de Bijbel – de Ark van Noah – komt tot leven op deze exclusieve zilveren munt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen! Deze unieke munt legt het beladen moment vast onmiddellijk na de wereldwijde overstroming. De geredde dieren zijn zeer gedetailleerd afgebeeld. Ze staan ​​op de ark van Noach en de duif vliegt met een olijftak om het goede nieuws te symboliseren dat het water zich van de aarde heeft teruggetrokken. De munt wordt geleverd in een unieke houten kist met een bijzondere vorm.

Bijzonderheden:

  • 5 oz. van puur zilver
  • Antieke afwerking
  • Hoog reliëf meerkleurig glinsterend
  • Extreem lage oplage van 299 stuks. wereldwijd

Het beroemde bijbelse verhaal van Noach en de zondvloed werd gekozen als motief voor dit verzamelstuk. Volgens het christelijke Oude Testament was God boos op de zonden van mensen en besloot hij hen te straffen met een enorme zondvloed, die alle mensen op aarde vernietigde. De lucht ging open als ramen en de regen stroomde naar beneden. De regen viel 40 dagen en 40 nachten op de aarde. Er was echter één onschuldige man aan wie God zijn genade schonk. Noah slaagde erin zichzelf, zijn gezin en enkele dieren te redden. In overeenstemming met Gods instructies nam hij mannelijke en vrouwelijke exemplaren van alle diersoorten ter wereld in de ark, waaruit de voorraden konden
worden aangevuld.