BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.207,15Zilv.Zilver 658,15Plat.Platina 27.177,68Pall.Palladium 37.567,33 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

The Milky Way – Earth & Beyond 1 troy ounce zilveren munt 2021

The Milky Way – Earth & Beyond 1 troy ounce zilveren munt 2021

The Milky Way – Earth & Beyond 1 troy ounce zilveren munt 2021

245,00

De laatste release uit de exclusieve Earth and Beyond Series van de Royal Australian Mint toont de majesteit van ons melkwegstelsel: de Melkweg. De gelimiteerde munt werd geslagen uit één ounce .999 puur zilver in proof-kwaliteit. De koepelvormige Earth and Beyond zilveren proof munt wordt geleverd in de originele doos inclusief echtheidscertificaat van de Royal Australian Mint. De munt is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 6.000 stuks wereldwijd.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Artikelnummer: ZMTEBMILKY1OZ Categorie: Tags: ,
0000

The Milky Way – Earth & Beyond 1 troy ounce zilveren munt 2021

De laatste release uit de exclusieve Earth and Beyond Series van de Royal Australian Mint toont de majesteit van ons melkwegstelsel: de Melkweg. De gelimiteerde munt werd geslagen uit één ounce .999 puur zilver in proof-kwaliteit. 

De koepelvormige zijde toont een kleurrijk beeld van het kosmische spektakel dat we kennen als de “Melkweg”. De bolle vorm en de unieke kosmische kleurenprint geven diepte aan de munt, waardoor deze er erg realistisch uitziet. Het kleurrijke Melkwegstelsel is omgeven door een zilveren ring met sterren, planeten en de aarde, evenals de inscriptie “2021 Earth & Beyond – The Milky Way en “Five Dollars”. De keerzijde toont het portret van koningin Elizabeth II, evenals de denominatie, het gewicht en de fijnheid. De koepelvormige Earth and Beyond zilveren proof munt wordt geleverd in de originele doos inclusief echtheidscertificaat van de Royal Australian Mint. De munt is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 6.000 stuks wereldwijd.

Royal Australian Mint

De Royal Australian Mint, gevestigd in Canberra, staat bekend om hun populaire uitgaves van Domed Proof-munten, Lunar-munten en beperkte oplages van edelmetaal in zowel zilver als goud. De munten variëren van thema’s over geschiedenis, astronomie, en dieren zoals de Chinese dierenriem. De Royal Australian Mint produceert ook de in omloop zijnde munten voor Australië. De Munt werd voor het eerst geopend in 1965 en was de eerste munthuis van het land die geen filiaal was van de Koninklijke Munt. Voordat Royal Australian Mint werd gevormd, werden munten voor het land geslagen bij verschillende filialen van de Royal Mint – de Sydney Mint, Melbourne Mint en The Perth Mint.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht