BELANGRIJKE MEDEDELING:
L.S., vanwege het zeer grote aantal bestellingen verzoeken wij u rekening te houden met een vertraging van 7-10 dagen totdat uw bestelling wordt verzonden. Dank!
Goud.Goud 56.093,93Zilv.Zilver 639,33Plat.Platina 29.732,42Pall.Palladium 71.569,36 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

St. Helena Queens Virtues #1: Victory 1 troy ounce platina munt 2021

St. Helena Queens Virtues #1: Victory 1 troy ounce platina munt 2021

St. Helena Queens Virtues #1: Victory 1 troy ounce platina munt 2021

1.262,29

Naast een gouden en zilveren editie is er nu ook een platina versie van de Queens Virues serie. De eerste uitgave uit een serie van 6 munten. De serie zal de zes deugden van een koningin bevatten, zoals deze zijn gepersonifieerd in de prachtige beelden van het Victoria Memorial in Buckingham Palace. De munten zijn geslagen ter gelegenheid van de 95e verjaardag van Koningin Elizabeth II in 2021, en zijn geïnspireerd op de deugden van een ‘koningin’. Ze worden algemeen erkend als principes die in het Victoriaanse tijdperk door koningin Victoria zijn gesticht en door koningin Elizabeth II zijn overgedragen.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMQVV21-1 Categorieën: , Tags: ,
0000

St. Helena Queens Virtues #1: Victory 1 troy ounce platina munt 2021

De eerste uitgave uit een serie van 6 munten. De serie zal de zes deugden van een koningin bevatten, zoals deze zijn gepersonifieerd in de prachtige beelden van het Victoria Memorial in Buckingham Palace. De munten zijn geslagen ter gelegenheid van de 95e verjaardag van Koningin Elizabeth II in 2021, en zijn geïnspireerd op de deugden van een ‘koningin’. Ze worden algemeen erkend als principes die in het Victoriaanse tijdperk door koningin Victoria zijn gesticht en door koningin Elizabeth II zijn overgedragen.

Het ontwerp is een getrouwe reproductie van het beeld uit Buckingham Palace, met de vrouwelijke personificatie van de gekroonde, gevleugelde overwinning. Haar rechterhand is opgeheven en in haar linkerhand grijpt ze de palm van de overwinnaar. Gedrapeerd in een prachtige vloeiende jurk, met haar vleugels trots hoog opgeheven, is Victory through Harmony prachtig gepersonifieerd. Op de rechter benedenrand staat het historische keurmerk van de Oost-Indische Compagnie. Hetzelfde geometrische patroon vult de omgekeerde achtergrond.

De Queen’s Virtues series zal naast deze uitgave bestaan uit de volgende munten:

  • VICTORY
  • TRUTH
  • JUSTICE
  • CHARITY
  • COURAGE
  • CONSTANCY

De munten wordt geslagen in .9995 puur platina.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Gewicht

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte