BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.164,09Zilv.Zilver 657,53Plat.Platina 27.176,76Pall.Palladium 37.505,84 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Myths and Legends #1: Robin Hood 1 troy ounce zilveren munt 2021

Myths and Legends #1: Robin Hood 1 troy ounce zilveren munt 2021

Myths and Legends #1: Robin Hood 1 troy ounce zilveren munt 2021

45,63

Nu het einde van de Queens Beasts serie in zicht komt komt de Britse Royal Mint met een nieuwe serie aan gouden en zilveren munten: de Myths and Legends serie. Bij The Royal Mint gaat traditie al lang hand in hand met innovatie. De nieuwste collectie edelmetaalmunten, geïnspireerd door mythen en legendes, onderzoekt betoverende verhalen die van generatie op generatie zijn doorgegeven en nog steeds worden gevierd. De collectie verkent voor de allereerste release het verhaal van Robin Hood.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en data over goud én zilver

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTRBNHOOD21 Categorie: Tags: ,
0000

Myths and Legends #1: Robin Hood 1 troy ounce zilveren munt 2021

Nu het einde van de Queens Beasts serie in zicht komt komt de Britse Royal Mint met een nieuwe serie aan gouden en zilveren munten: de Myths and Legends serie. Bij The Royal Mint gaat traditie al lang hand in hand met innovatie. De nieuwste collectie edelmetaalmunten, geïnspireerd door mythen en legendes, onderzoekt betoverende verhalen die van generatie op generatie zijn doorgegeven en nog steeds worden gevierd.

De collectie verkent voor de allereerste release het verhaal van Robin Hood, te beginnen met de legende zelf. De verhalen van deze heroïsche rebel, die van de rijken nam om aan de armen te geven, werden doorgegeven via de mondelinge tradities van die tijd en zijn sinds de veertiende eeuw wijdverspreid. Er volgen nog twee munten, geïnspireerd door het verhaal, met de moedige heldin Maid Marian en Robin Hoods vertrouwde metgezel Little John.

Robin Hood is afgebeeld in een ontwerp van Jody Clark met een boog in de hand, klaar om in actie te komen in Sherwood Forest. Hij gaat vergezeld van een portret van Hare Majesteit de Koningin op de voorzijde van de munt, dat ook is ontworpen door Jody Clark. Elke één ounce munt is geslagen in .9999 puur zilver en is afgewerkt volgens de edelmetaalstandaard van The Royal Mint, en is ook verkrijgbaar als een één ounce gouden editie.

Extra informatie

Producent

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid