BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.149,13Zilv.Zilver 653,40Plat.Platina 27.144,21Pall.Palladium 37.988,72 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Queens Beasts #9 White Horse 1 troy ounce gouden munt 2020

Queens Beasts #9 White Horse 1 troy ounce gouden munt 2020

Queens Beasts #9 White Horse 1 troy ounce gouden munt 2020

2.499,00

De negende release van de 10 muntenreeks uitgegeven door de Britse Royal Mint. De Queens Beast serie viert de Britse monarchie en de eeuwenlange fascinerende heraldiek die een deel uitmaakt van dit verhaal.  Wanneer je deze munt koopt koop je dus niet alleen puur het goud maar ook de verzamelwaarde van de munt die blijft stijgen!

Levertijd: 1 week

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: GMTQBWHORSE20 Categorie: Tags: ,
0000

Queens Beasts #9 White Horse 1 troy ounce gouden munt 2020

Queens Beast White Horse 1 troy ounce gouden munt 2020 is alweer de negende uitgave uit de Queens Beasts serie. De munt bestaat uit .9999 puur goud (24k). De gouden Queens Beasts serie wordt net als de Britannia geslagen door de Royal Mint uit het Verenigd Koninkrijk.

In 1714 slaagde Georg Ludwig, heerser van het Duitse hertogdom Hannover, de troon van Groot-Brittannië als George I te veroveren. Hij bracht de wapenkunde van de regio met zich mee, inclusief een oud standbeeld van een wit paard op een rode achtergrond. Het witte paard is een dier met een lange geschiedenis, diepgeworteld in het verleden van Duitsland en dat van de middeleeuwse voorouders van George I.

Op de voorkant van de munt is het witte paard van Hannover afgebeeld. Het schild dat afgebeeld is, is in vieren verdeeld. Het eerste deel toont de fleur-de-lis van Frankrijk, de tweede toont de Ierse harp, de derde toont de leeuw van Schotland en de luipaarden van Engeland, en het laatste kwart toont de wapens van Hannover. Op de achterkant van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld. De munt heeft een nominale waarde van 25 pond.

Extra informatie

Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid

Gewicht

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte