Goud.Goud 58.980,52Zilv.Zilver 716,32Plat.Platina 30.461,39Pall.Palladium 42.664,33 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Queens Beast Completer 1 troy ounce platina munt 2022

Queens Beast Completer 1 troy ounce platina munt 2022

Queens Beast Completer 1 troy ounce platina munt 2022

1.275,94

De Queens Beats Completer is er nu ook als platina versie! Deze bijzondere munt wordt geslagen door de Britse Royal Mint en bevat een zuiverheid van 999.9. De Queens Beasts Completer munt verzamelt alle 10 Britse Mythical Beasts op de voorkant van de munt. Bestel de allerlaatste platina Queens Beasts munt alvast nu!

Levertijd (PRE-SALE): 3-4 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: PMTQBCOMPLETER Categorieën: , Tags: , ,
0000

Queens Beast Completer 1 troy ounce platina munt 2022

De Queens Beats Compleet is er nu ook als platina versie! Deze bijzondere munt wordt geslagen door de Britse Royal Mint en bevat een zuiverheid van 999.9. De Queens Beasts Completer munt bevat alle 10 Beasts op de voorkant van de munt. Bestel de laatste platina Queens Beasts munt alvast nu!

Door het succes van deze serie zijn de voorgangers van deze munten de Lion, Griffin, Red Dragon, Unicorn, Yale, Falcon en Black Bull nauwelijks of helemaal niet meer verkrijgbaar. Toen de Britse Koningin in 1953 werd gekroond, werd de toegang tot de abdij van Wesminster bewaakt door 10 mythische wezens. De zogenaamde Queens Beasts waren 2 meter hoge standbeelden die symbool stonden voor het erfgoed en de geschiedenis die koningin Elizabeth II die dag had geërfd. De koninklijke beschermers zijn tot leven gebracht door de Royal Mint in een collectie die naar de mythische wezens is vernoemd.

Platina

Beleggen in platina is aantrekkelijk als spreiding in de beleggingsportefeuille. Platina heeft als edelmetaal in de beleggingswereld een veel kortere historie dan goud of zilver. Platina werd pas 250 jaar geleden ontdekt en is het zeldzaamste edelmetaal van de 4 edelmetalen die Goudverzekerd aanbiedt. Het edelmetaal heeft in die korte tijd een belangrijke rol bemachtigd in zowel de industrie als de wetenschap. Zo wordt het edelmetaal gebruikt in onder andere medicijnen, glasvezel, petroleum, verf en de autoindustrie.

Extra informatie

Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid