BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 58.399,91Zilv.Zilver 689,74Plat.Platina 28.836,76Pall.Palladium 44.708,98 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Philharmoniker 1 troy ounce platina munt

Philharmoniker 1 troy ounce platina munt

Philharmoniker 1 troy ounce platina munt

1.187,37

Een van de populairste munten is sinds kort ook beschikbaar in een platina versie. De platina Philharmoniker bevat 31,1304 gram aan puur platina. De munt wordt in Oostenrijk geslagen en bevat een zuiverheid van .9995. Het ontwerp van de platina munt is identiek aan het ontwerp van de gouden en zilveren Philharmoniker. De voorzijde toont het pijporgel in de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. Op de achterzijde is een selectie van de instrumenten die worden gebruikt door de Wiener Philharmoniker te zien. De Philharmoniker 1 troy ounce platina wordt in een luchtdichte capsule volledig verzekerd thuis geleverd. De munt kan ook gratis worden afgehaald in Amsterdam of Eindhoven op afspraak.

Levertijd: 2-3 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: PTMTPHILDIV Categorieën: , Tags: ,
0000

Philharmoniker 1 troy ounce platina munt

Ook de Austrian Mint kan niet achterblijven en heeft een platina munt ontworpen. De Philharmoniker 1 troy ounce platina munt 2019 is nu te bestellen bij Goudverzekerd.

De munten worden in Oostenrijk geslagen en hebben net als de concurrentie een zuiverheid van .9995. Het ontwerp van de platina munt is identiek aan het ontwerp van de gouden en zilveren Philharmoniker. De voorzijde toont het pijporgel in de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. Op de achterzijde is een selectie van de instrumenten die worden gebruikt door de Wiener Philharmoniker te zien.

Platina

Beleggen in platina is aantrekkelijk als spreiding in de beleggingsportefeuille. Platina heeft als edelmetaal in de beleggingswereld een veel kortere historie dan goud of zilver.

Platina werd pas 250 jaar geleden ontdekt en is het zeldzaamste edelmetaal van de 4 edelmetalen die Goudverzekerd aanbiedt. Het edelmetaal heeft in die korte tijd een belangrijke rol bemachtigd in zowel de industrie als de wetenschap. Zo wordt het edelmetaal gebruikt in onder andere medicijnen, glasvezel, petroleum, verf en de autoindustrie.

Extra informatie

Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte