Goud.Goud 59.059,00Zilv.Zilver 716,55Plat.Platina 30.549,46Pall.Palladium 42.720,02 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Palau Evil Eye 1 troy ounce zilveren munt 2020

Palau Evil Eye 1 troy ounce zilveren munt 2020

Palau Evil Eye 1 troy ounce zilveren munt 2020

99,95

Het Boze Oog is een legende die teruggaat tot de oud Romeinse en Griekse tijden. Het kwam op de voorgrond tijdens het Ottomaanse rijk en wordt gedefinieerd als het ontvangen van een jaloersmakende blik van mensen wanneer je succes hebt en wordt geprezen. Er wordt aangenomen dat het u tegenslagen en pech brengt. Het werd zo’n sterke overtuiging dat hele culturen zijn overgegaan tot het prijzen van God om zegeningen om zo de krachten van het Boze Oog te vermijden. De munt is geslagen in een beperkte oplage van 2.500 exemplaren wereldwijd en wordt geleverd in een luxe geschenkdoos.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: VMTEVILEYE Categorieën: ,
0000

Palau Evil Eye 1 troy ounce zilveren munt 2020

Het Boze Oog is een legende die teruggaat tot de oud Romeinse en Griekse tijden. Het kwam op de voorgrond tijdens het Ottomaanse rijk en wordt gedefinieerd als het ontvangen van een jaloersmakende blik van mensen wanneer je succes hebt en wordt geprezen. Er wordt aangenomen dat het u tegenslagen en pech brengt. Het werd zo’n sterke overtuiging dat hele culturen zijn overgegaan tot het prijzen van God om zegeningen om zo de krachten van het Boze Oog te vermijden.

Het traditionele Boze Oog met zijn levendige kleuren werd omgezet in amuletten die door miljoenen werden gedragen om de nadelige gevolgen af ​​te weren. De munt is geslagen in 1 troy ounce .999 puur zilver. De munt bevat diepe en rijke blauw- en wittinten waardoor de gedetailleerde patronen van de munt nog meer in het oog springen.

De munt is geslagen in een beperkte oplage van 2.500 exemplaren wereldwijd en wordt geleverd in een luxe geschenkdoos.