BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 55.963,41Zilv.Zilver 652,21Plat.Platina 26.981,32Pall.Palladium 37.263,96 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Niue Bitcoin 1 troy ounce zilveren munt 2021

Niue Bitcoin 1 troy ounce zilveren munt 2021

Niue Bitcoin 1 troy ounce zilveren munt 2021

59,24

Deze unieke munt illustreert de waarde van Bitcoin in millibitcoins (1/1000 BTC), dat werd bepaald op het moment dat dit project werd gecreëerd. De waarde wordt op de linkerrand van de munt vereeuwigd met 1,3 mBTC. Een ander bijzonder kenmerk is de binaire code aan de buitenrand van de munt. Ontcijferd onthult het de naam “Satoshi”, de mysterieuze uitvinder van Bitcoin. Dit is de eerste in een serie die jaarlijks wordt geproduceerd, zodat je de waarde van zilver ten opzichte van Bitcoin in de komende jaren kunt volgen op basis van uw verzameling. De eerste editie is uitgebracht in een beperkte oplage van 25.000 stuks. De munten worden per 20 stuks geleverd in een tube, en per 250 stuks in een officiële Monsterbox.

Levertijd: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

 

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTBTCNIEU21 Categorie: Tags: ,
0000

Niue Bitcoin 1 troy ounce zilveren munt 2021

Afgelopen jaar sloeg De Republiek van Tsjaad heeft een nieuwe serie munten geïntroduceerd genaamd de Crypto Coins®, een gloednieuwe serie met drie afzonderlijke muntontwerpen, elk met een groot digitaal valutaplatform (Litecoin, Bitcoin en Ethereum). Deze serie was een schot in de roos en binnen korte tijd volledig uitverkocht. Dit jaar komt ook Niue met een eigen serie gewijd aan de cryptomunt Bitcoin.

Deze unieke munt illustreert de waarde van Bitcoin in millibitcoins (1/1000 BTC), dat werd bepaald op het moment dat dit project werd gecreëerd. De waarde wordt op de linkerrand van de munt vereeuwigd met 1,3 mBTC. Een ander bijzonder kenmerk is de binaire code aan de buitenrand van de munt. Ontcijferd onthult het de naam “Satoshi”, de mysterieuze uitvinder van Bitcoin.

Dit is de eerste in een serie die jaarlijks wordt geproduceerd, zodat u de waarde van zilver ten opzichte van Bitcoin in de komende jaren kunt volgen op basis van uw verzameling. De totale oplage is 25.000 munten. De munt is een officiële aanbesteding en werd geslagen in een fijnheid van 999,9 / 1000.

Info: Dit is een zilveren munt met een nominale waarde van $2, een Bitcoin-waarde wordt niet in de munt opgeslagen, de afgedrukte mBTC-waarde is symbolisch.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent