BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.167,22Zilv.Zilver 652,18Plat.Platina 27.144,21Pall.Palladium 38.049,38 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Nikola Tesla: X Ray 1 troy ounce zilveren munt 2020

Nikola Tesla: X Ray 1 troy ounce zilveren munt 2020

Nikola Tesla: X Ray 1 troy ounce zilveren munt 2020

40,20

Deze bijzondere munt uit de Republiek Servië is geslagen ter herdenking van Nikola Tesla. Het is de tweede munt uit een serie die prominente uitvindingen bevat en heeft bijgedragen aan de wereld waarin we vandaag leven. De serie zal een aantal jaren duren en elke munt herdenkt enkele van Nikola Tesla’s grootste uitvinden. De munt is geslagen in een beperkte oplage van 50.000 stuks wereldwijd.

Levertijd: 5-10 werkdagen

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTTESLAXRAY Categorie: Tags: ,
0000

Nikola Tesla: X Ray 1 troy ounce zilveren munt 2020

Deze bijzondere munt uit de Republiek Servië is geslagen ter herdenking van Nikola Tesla. Het is de tweede munt uit een serie die prominente uitvindingen bevat en heeft bijgedragen aan de wereld waarin we vandaag leven. De serie zal een aantal jaren duren en elke munt herdenkt enkele van Nikola Tesla’s grootste uitvinden.

Nikola Tesla is een van de meest briljante geesten in de geschiedenis en zijn uitvindingen hebben onze bijgedragen aan de technologische vooruitgang van de mens. In feite gebruiken we vandaag nog steeds veel van zijn uitvindingen, wat een bewijs is van zijn creativiteit en vooruitdenken.

De voorzijde van de munt toont een iconisch beeld van Nikola Tesla met zijn hand tegen zijn gezicht. Onder de afbeelding staat het opschrift? “Electric Visionary” en “Powering The Future”. Aan de buitenrand van de munt staat de naam van Nikola Tesla in het Engels en in het Servisch Cyrillisch.

Op de achterzijde van de munt zien we het wapen van de Republiek Servië in het midden samen met een zeer gedetailleerd beeld van een van Nikola Tesla’s grootste uitvindingen: een röntgenfoto van een hand. Bovendien geeft elke munt het gewicht, de zuiverheid en het zilvergehalte (.999) weer, samen met de datum en de benaming. De munt is geslagen in een beperkte oplage van 50.000 stuks wereldwijd.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent

Diameter

Dikte