BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 55.977,54Zilv.Zilver 651,90Plat.Platina 26.981,32Pall.Palladium 37.263,65 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Nikola Tesla: Anti-Gravity 1 troy ounce zilveren munt 2023

Nikola Tesla: Anti-Gravity 1 troy ounce zilveren munt 2023

Nikola Tesla: Anti-Gravity 1 troy ounce zilveren munt 2023

40,29

Deze bijzondere munt uit de Republiek Servië is de zesde munt uit de Nikola Tesla serie. De serie over Nikola Tesla licht prominente uitvindingen uit van de genie die voor een groot deel verantwoordelijk is voor talloze uitvindingen die bijgedragen hebben aan de wereld waarin we vandaag leven. De serie zal een aantal jaren duren en iedere munt herdenkt enkele van Nikola Tesla’s grootste uitvinden. De munt heeft een beperkte oplage van slechts 10.000 munten wereldwijd en is doorgaans al vrij snel uitverkocht.

Levertijd (PRE-SALE): 1-3 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Artikelnummer: ZMTTESLA23 Categorie: Tags: ,
0000

Nikola Tesla: Anti-Gravity 1 troy ounce zilveren munt 2023

Deze bijzondere munt uit de Republiek Servië is de zesde munt uit de Nikola Tesla serie. De serie over Nikola Tesla licht prominente uitvindingen uit van de genie die voor een groot deel verantwoordelijk is voor talloze uitvindingen die bijgedragen hebben aan de wereld waarin we vandaag leven. De serie zal een aantal jaren duren en iedere munt herdenkt enkele van Nikola Tesla’s grootste uitvinden.

Nikola Tesla is een van de meest briljante geesten in de geschiedenis en zijn uitvindingen hebben bijgedragen aan de technologische vooruitgang van de mens. In feite gebruiken we vandaag nog steeds veel van zijn uitvindingen, wat een bewijs is van zijn creativiteit en vooruitdenken.

De voorzijde van de munt toont een iconisch beeld van Nikola Tesla met zijn hand tegen zijn gezicht. Onder de afbeelding staat het opschrift? “Electric Visionary” en “Powering The Future”. Aan de buitenrand van de munt staat de naam van Nikola Tesla in het Engels en in het Servisch Cyrillisch. Op de achterzijde zien we wapenschild van de Republiek Servië gecentreerd, samen met het gebogen opschrift “Anti-Gravity” en daaronder is een schema van een hypothetisch anti-zwaartekrachtvoertuig en de woorden “Aether into space drive” en het jaar van de munt. Bovendien geeft elke munt het gewicht, de zuiverheid en het zilvergehalte weer, samen met de denominatie.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent

Diameter

Dikte