BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.237,82Zilv.Zilver 677,47Plat.Platina 27.812,43Pall.Palladium 38.967,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Monsterbox Maple Leaf 2023

Monsterbox Maple Leaf 2023

13.736,84

De Maple Leaf is één van de, zoniet dé bekendste zilveren munt ter wereld. Wij bieden de Monsterbox Maple Leaf 2022 aan voor een zeer scherpe prijs. 500 nieuw geslagen Maple Leaf zilveren munten van 1 troy ounce. De Monsterbox wordt volledig verzekerd en discreet gratis thuis geleverd!

Levertijd: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

 

Artikelnummer: MBMAPLE23 Categorie: Tags: , ,
0000

Monsterbox Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt 2023

De Maple Leaf is één van de, zoniet dé bekendste zilveren munt ter wereld. De zilveren Maple Leaf wordt sinds 1988 geproduceerd door de Royal Canadian Mint. De munt is de eerste beleggingsmunt van een zuiverheid van .9999. Dezelfde munt wordt daarnaast ook door de Royal Canadian Mint als gouden, palladium én platina munt. De Monsterbox Maple Leaf 1 troy ounce zilver 2022, is bij ons verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs.

De voorzijde van de zilveren Maple Leaf wordt gekenmerkt door het esdoornblad, ook wel het nationale embleem van Canada. Op de andere kant wordt een portret weergegeven van Koningin Elizabeth II. Ook heeft Royal Canadian Mint de munten voorzien van een veiligheidsembleem in de vorm van een kleiner esdoornblaadje. Dit embleem kan door middel van uniek lasertechnologie neppe van echte munten onderscheiden.

De zilveren Maple Leaf is een wettig betaalmiddel in Canada. Daarnaast zijn ze vanwege hun wereldwijde bekendheid makkelijk verhandelbaar.

Monsterbox

De Monsterbox Maple Leaf van de Canadian Mint bevat 500 nieuwe zilveren munten van 1 troy ounce. De munten worden geleverd in tubes die in een speciaal hiervoor gemaakte Monster Box verpakt zijn.

Extra informatie

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht

Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid