Goud.Goud 59.123,40Zilv.Zilver 712,39Plat.Platina 31.241,40Pall.Palladium 43.099,77 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Monsterbox Maple Leaf zilveren munt 2018

Monsterbox Maple Leaf zilveren munt 2018

Monsterbox Maple Leaf zilveren munt 2018

15.298,60

De Maple Leaf is één van de, zoniet dé bekendste zilveren munt ter wereld. Wij bieden de Monsterbox Maple Leaf 2018 aan voor een zeer scherpe prijs. 500 nieuw geslagen Maple Leaf zilveren munten van 1 troy ounce. De Monsterbox wordt volledig verzekerd en discreet gratis thuis geleverd!

1-2 dagen levertijd!

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,
0000

Monsterbox Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt 2018

De Maple Leaf is één van de, zoniet dé bekendste zilveren munt ter wereld. De zilveren Maple Leaf wordt sinds 1988 geproduceerd door de Royal Canadian Mint. De munt is de eerste beleggingsmunt van een zuiverheid van .9999. Dezelfde munt wordt daarnaast ook door de Royal Canadian Mint als gouden, palladium én platina munt. De Monsterbox Maple Leaf 1 troy ounce zilver 2018, is bij ons verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs.

De voorzijde van de zilveren Maple Leaf wordt gekenmerkt door het esdoornblad, ook wel het nationale embleem van Canada. Op de andere kant wordt een portret weergegeven van Koningin Elizabeth II. Ook heeft Royal Canadian Mint de munten voorzien van een veiligheidsembleem in de vorm van een kleiner esdoornblaadje. Dit embleem kan door middel van uniek lasertechnologie neppe van echte munten onderscheiden.

De zilveren Maple Leaf is een wettig betaalmiddel in Canada. Daarnaast zijn ze vanwege hun wereldwijde bekendheid makkelijk verhandelbaar.

Monsterbox

De Monsterbox Maple Leaf van de Canadian Mint bevat 500 nieuwe zilveren munten van 1 troy ounce. De munten worden geleverd in tubes die in een speciaal hiervoor gemaakte Monster Box verpakt zijn.

Extra informatie

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht

Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid