BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.131,79Zilv.Zilver 653,43Plat.Platina 27.119,22Pall.Palladium 37.924,31 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt goud gekleurd 2021

Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt goud gekleurd 2021

Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt goud gekleurd 2021

65,00

Er zijn maar weinig zilveren munten die wereldwijd net zo populair zijn als de Canadese zilveren Maple Leaf. De 2021 editie is alweer de 33e editie van de zeer populaire zilveren serie uit Canada. Deze 2021 zilveren Maple Leaf is verkrijgbaar in schitterende ongecirculeerde toestand en worden geleverd met individuele beschermingscapsules. De munten hebben aan de voorzijde een dun laagje 24-karaats goud. Deze goudlaag is niet genoeg om de waarde van de edelmetalen drastisch te veranderen, maar zorgt wel voor contrast tussen de combinatie van de twee meest geliefde edelmetalen ter wereld.

Levertijd: 1 week

Uitverkocht

Artikelnummer: ZML1OZ21GILDED Categorie: Tags: ,
0000

Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt goud gekleurd 2021

Er zijn maar weinig zilveren munten te koop die net zo populair zijn als de Canadese zilveren Maple Leaf. Vanaf vandaag is de Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt 2021 te bestellen via Goudverzekerd. De 2021 zilveren Maple Leaf is de 33e editie uit de zilveren Maple serie. Net als zijn voorgangers heeft de munt een beeltenis van koningin Elizabeth II op de voorzijde. Op de achterzijde is de esdoornblad afgebeeld.

Deze 2021 zilveren Maple Leaf is verkrijgbaar in schitterende ongecirculeerde toestand en worden geleverd met individuele beschermingscapsules. De munten hebben aan de voorzijde een dun laagje 24-karaats goud. Deze goudlaag is niet genoeg om de waarde van de edelmetalen drastisch te veranderen, maar zorgt wel voor contrast tussen de combinatie van de twee meest geliefde edelmetalen ter wereld.

Alle zilveren munten van de Maple Leaf serie van de Royal Canadian Mint zijn nu ook voorzien van Bullion DNA. Deze extra vorm van beveiliging bevat micro-gravures die uit te lezen zijn met en speciale scanner. Door deze beveiliging zijn de munten beschermd tegen vervalsing.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Gewicht

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Met of Zonder Capsule

Zonder capsule, Met capsule