BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 57.891,01Zilv.Zilver 700,87Plat.Platina 27.750,35Pall.Palladium 38.266,80 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt 2016

Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt 2016

Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt 2016

25,91

De Maple Leaf is één van de, zoniet dé bekendste zilveren munt ter wereld. De zilveren Maple Leaf wordt sinds 1988 geproduceerd door de Royal Canadian Mint. De munt is de eerste beleggingsmunt van een zuiverheid van 99,99%. Bestel nu een van de populairste munten ter wereld voor de scherpste prijs van Nederland!

Waarom Goudverzekerd?

✓ Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000
✓ Scherpe prijzen
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd. Ophalen ook mogelijk
✓ Uitgebreide informatie en data over goud én zilver
✓ Op voorraad? Voor 11:59 besteld is morgen in huis!

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,
0000

Canadian Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt 2016

De Maple Leaf is één van de, zoniet dé bekendste zilveren munt ter wereld. De zilveren Maple Leaf wordt sinds 1988 geproduceerd door de Royal Canadian Mint. De munt is de eerste beleggingsmunt van een zuiverheid van 99,99%. Dezelfde munt wordt daarnaast ook door Royal Canadian Mint als gouden, palladium én platina munt. De Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munt 2016 is nóg gedetailleerder dan zijn voorgangers, door een betere lasertechnologie. Daarnaast heeft de munt extra beveiligingskenmerken gekregen.

De voorzijde van de zilveren Maple Leaf wordt gekenmerkt door het esdoornblad, ook wel het nationale embleem van Canada. Op de andere kant wordt een portret weergegeven van Koningin Elizabeth II. Ook heeft Royal Canadian Mint de munten voorzien van een veiligheidsembleem in de vorm van een kleiner esdoornblaadje. Dit embleem kan door middel van uniek lasertechnologie neppe van echte munten onderscheiden.

De zilveren Maple Leaf is een wettig betaalmiddel in Canada. Daarnaast zijn ze vanwege hun wereldwijde bekendheid makkelijk verhandelbaar.

Extra informatie

Gewicht
Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid