Goud.Goud 59.131,85Zilv.Zilver 718,72Plat.Platina 30.547,26Pall.Palladium 42.670,08 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Lunar Series III Tiger 1 troy ounce platina munt 2021

Lunar Series III Tiger 1 troy ounce platina munt 2021

Lunar Series III Tiger 1 troy ounce platina munt 2021

1.403,59

De nieuwste platina munt uit het huis van de Australische Perth Mint: de Lunar Series III Tiger 1 troy ounce platina munt 2022. Het nieuwste dier dat afgebeeld is op de Lunar series III van de Perth Mint is de Tijger. De Lunar series heeft als thema de Chinese jaartelling. Elk jaar wordt het dier dat volgens de Chinese dierenriem aan de beurt is, als thema gebruikt voor de munten die de Perth Mint slaat. Het jaar 2021 staat in het teken van de Tijger. De Lunar Series III bestaat uit diverse zilveren en gouden én platina munten in verschillende varianten en gewichten.

Levertijd: 2-3 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: PMTLUNARTIGER22 Categorieën: , Tags: , , ,
0000

Lunar Series III Tiger 1 troy ounce platina munt 2021

De nieuwste platina munt uit het huis van de Australische Perth Mint: de Lunar Series III Tiger 1 troy ounce platina munt 2022. Het nieuwste dier dat afgebeeld is op de Lunar series III van de Perth Mint is de Tijger. De Lunar series heeft als thema de Chinese jaartelling. Elk jaar wordt het dier dat volgens de Chinese dierenriem aan de beurt is, als thema gebruikt voor de munten die de Perth Mint slaat. Het jaar 2022 staat in het teken van de Tijger. De Lunar Series III bestaat uit diverse zilveren en gouden én platina munten in verschillende varianten en gewichten.

Op de voorzijde van de munt zien we een afbeelding van een Tijger. Ook opgenomen in het ontwerp is het Chinese teken voor “tijger”, de inscriptie “Tiger 2021” en het “P” muntteken van The Perth Mint. Op de achterkant wordt een portret weergegeven van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, het gewicht en de fijnheid, en de nominale waarde van de munt.

Platina

Beleggen in platina is aantrekkelijk als spreiding in de beleggingsportefeuille. Platina heeft als edelmetaal in de beleggingswereld een veel kortere historie dan goud of zilver.

Platina werd pas 250 jaar geleden ontdekt en is het zeldzaamste edelmetaal van de 4 edelmetalen die Goudverzekerd aanbiedt. Het edelmetaal heeft in die korte tijd een belangrijke rol bemachtigd in zowel de industrie als de wetenschap. Zo wordt het edelmetaal gebruikt in onder andere medicijnen, glasvezel, petroleum, verf en de autoindustrie.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht