Goud.Goud 58.475,94Zilv.Zilver 711,80Plat.Platina 30.851,04Pall.Palladium 42.554,67 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Lunar Haan 5 troy ounce zilveren munt 2017

Lunar Haan 5 troy ounce zilveren munt 2017

Lunar Haan 5 troy ounce zilveren munt 2017

163,52

De Lunar Haan 5 troy ounce zilveren munt 2017 is een ideaal voor mensen die een veilige en betrouwbare investering willen. De beroemde Lunar II-serie van Perth Minth is enorme hit onder verzamelaars wereldwijd. De munten zijn uitgebracht ter ere van het Chinese nieuwjaar waarbij in China het gebruikelijk is om goud en/of zilveren sieraden te geven ter ere van de geboorte.

Waarom Goudverzekerd?

✓ Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000
✓ Scherpe prijzen
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd. Ophalen ook mogelijk
✓ Uitgebreide informatie en data over goud én zilver
✓ Op voorraad? Voor 11:59 besteld is morgen in huis!

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,
0000

De beroemde Lunar II-serie van Perth Minth is enorme hit onder verzamelaars wereldwijd. De munten zijn uitgebracht ter ere van het Chinese nieuwjaar waarbij in China het gebruikelijk is om goud en/of zilveren sieraden te geven ter ere van de geboorte. De Lunar Haan 5 troy ounce zilveren munt 2017 is een ideaal voor mensen die een veilige en betrouwbare investering willen.

De 5 troy ounce zilveren Lunar werd ontworpen door Tom Vaughan. Elke munt toont een haan met kip en kuikens op gras, omringd door een cirkelvorming patroon van lijnen. Deze prachtige zilveren munten zijn gegraveerd met “Jaar van de Haan” en met de Pinyin pictogram. Dit wordt uitgesproken als “Ji” en betekent ‘Haan’. De voorzijde van de munt toon het portret van Koningin Elizabeth II.

Bestel je Lunar Haan 5 troy ounce zilveren munt 2017 voor de beste prijs

Goudverzekerd blijft zijn klanten voorzien van nieuwe opwindende releases zoals deze Lunar Haan 5 troy ounce zilveren munt 2017. Omdat wij direct handelen met officieel munthuizen, zijn we in staat om bijzondere munten te bieden tegen de meest concurrerende prijzen. Wacht niet langer en bestel nu!

Extra informatie

Gewicht
Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid