BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.237,82Zilv.Zilver 677,47Plat.Platina 27.812,43Pall.Palladium 38.967,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Krugerrand 1 troy ounce gouden munt

Krugerrand 1 troy ounce gouden munt

Krugerrand 1 troy ounce gouden munt

1.862,28

Koop de allereerste gouden beleggingsmunt ooit ter wereld. De Krugerrand 1 troy ounce gouden munt is beschikbaar in diverse jaartallen. De Krugerrand is een van de meest bekende officiële gouden beleggingsmunten ter wereld, en weegt 1 troy ounce puur goud. Deze munt is afkomstig uit Zuid-Afrika en wordt sinds 1967 geslagen door de South-African Rand Refinery. De munt heeft ten opzichte van andere gouden munten een bijzondere rode gloed en bevat 22 karaats goud.  Alle munten worden volledig verzekerd én discreet thuis geleverd in capsule. Daarnaast kunnen de munten ook gratis worden afgehaald.

Levertijd: 1-3 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Artikelnummer: GMTKRUGDIV Categorieën: , Tags: ,
0000

Krugerrand 1 troy ounce gouden munt

De Zuid-Afrikaanse Krugerrand is de oudste officiële beleggingsmunt ter wereld. De gouden Krugerrand wordt geslagen sinds 1976 door de South-African Rand Refinery. De Krugerrand 1 troy ounce gouden munt weegt 31,1304 gram en heeft een diameter van 32,61 mm.

De Krugerrand is vooral te herkennen aan de rode tint die de munt heeft. Dit komt doordat er koper wordt toegevoegd aan de munt tijdens het legeren, waardoor de munt harder is en beter bestand is tegen beschadigingen. De Krugerrand gouden munt heeft een zuiverheid die uit komt op 91,67%.

De gouden Krugerrand wordt gekenmerkt door het gezicht van Paul Kruger op de voorkant, de vijfde en laatste president van Zuid-Afrika. Op de achterzijde van deze klassieke gouden munt wordt een springbok afgebeeld. De Krugerrand bieden wij aan in verschillende jaartallen uit voorgaande jaren. De munten zijn net als de meest recente munten afkomstig van officiële munthuizen. De munten zijn vaak scherper geprijsd dan de meest recente munten.

Extra informatie

Diameter

Dikte

Producent