BELANGRIJKE MEDEDELING:
L.S., vanwege een magazijnverhuizing zijn onze kantoren gesloten tussen 11 en 25 september. U kunt bestellingen plaatsen en betalen. Deze worden echter pas na 25 september verzonden. Dank voor uw begrip!
Goud.Goud 54.590,47Zilv.Zilver 622,25Plat.Platina 28.929,55Pall.Palladium 71.153,21 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Kangaroo 1 troy ounce gouden munt

Kangaroo 1 troy ounce gouden munt

Kangaroo 1 troy ounce gouden munt

1.801,67

De Kangaroo serie is een van de langstlopende series van de Perth Mint. Bestel de Kangaroo 1 troy ounce gouden munt nu voor de scherpste prijs van Nederland. Volledig verzekerd én discreet thuis geleverd. Gratis afhalen ook mogelijk. In Amsterdam óf Eindhoven.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: GMKANGDIV1OZ Categorieën: , Tags: , , ,
0000

Kangaroo 1 troy ounce gouden munt

De gouden Kangaroo munt is dé populairste gouden munt uit Australië en wordt geslagen door de Perth Mint. De munt verschijnt elk jaar opnieuw met een iets ander ontwerp van de kangoeroe. De Kangaroo 1 troy ounce gouden munt is wederom prachtig vormgegeven door de Perth Minth en is te bestellen via Goudverzekerd.

De allereerste Kangaroo werd geslagen in 1986. Toentertijd heetten de gouden Kangaroos nog Australian Nuggets, vernoemd naar de grootste goudklomp ooit gevonden in Australië. Dit was ook terug te zien op de allereerste Nuggets. In 1989 stapte de Perth Mint af van de Nugget en werden deze munten geleverd met een Kangaroo op de voorkant.

De gouden Kangaroo heeft een zuiverheid van 99,99%. Hierdoor kan de munt zich meten met andere populaire gouden munten zoals de Canadian Maple Leaf en de American Buffalo. De Kangaroo bieden wij aan in verschillende jaartallen uit voorgaande jaren. De munten zijn net als de meest recente munten afkomstig van officiële munthuizen. De munten zijn vaak scherper geprijsd dan de meest recente munten. Toch de meest recente editie van de Kangaroo bestellen? Kijk dan hier.

Extra informatie

Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid