Goud.Goud 59.419,06Zilv.Zilver 714,06Plat.Platina 30.389,11Pall.Palladium 42.199,20 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Canadian Maple Leaf 1 troy ounce platina munt 2018

Canadian Maple Leaf 1 troy ounce platina munt 2018

Canadian Maple Leaf 1 troy ounce platina munt 2018

1.155,89

Nieuw in het assortiment van Goudverzekerd: de platina Canadian Maple Leaf 2017. De munt is een populaire aanvulling onder beleggers als spreiding in de beleggingsportefeuille. Daarnaast is platina zeldzamer dan goud, zilver en palladium. Bestel nu de prachtige platina Canadian Maple Leaf 2018 voor de scherpste prijs van Nederland!

Waarom Goudverzekerd?

✓ Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000
✓ Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven
✓ Scherpe prijzen
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en data over goud, zilver, platina & palladium
✓ Op voorraad? Voor 11:59 besteld is morgen in huis!

Uitverkocht

0000

Platina Canadian Maple Leaf

Nieuw in het assortiment van Goudverzekerd: de platina Canadian Maple Leaf werd voor het eerst geslagen in 1988. De platina munten worden door de zeldzaamheid van het edelmetaal jaarlijks in een zeer beperkte oplage geslagen en zijn enorm in trek onder beleggers.

De platina Canadian Maple Leaf wordt geslagen in een puurheid van 99,95%. Op de voorzijde van de munt wordt een afbeelding van het wereldberoemde esdoornblad weergegeven. Op de achterzijde is een portret weergegeven van Queen Elizabeth II. De platina Canadian Maple Leaf wordt gezien als wettig betaalmiddel in Canada en heeft een face value van 50 Canadese dollars.

Platina

Beleggen in platina is aantrekkelijk als spreiding in de beleggingsportefeuille. Platina heeft als edelmetaal in de beleggingswereld een veel kortere historie dan goud of zilver.

Platina werd pas 250 jaar geleden ontdekt en is het zeldzaamste edelmetaal van de 4 edelmetalen die Goudverzekerd aanbiedt. Het edelmetaal heeft in die korte tijd een belangrijke rol bemachtigd in zowel de industrie als de wetenschap. Zo wordt het edelmetaal gebruikt in onder andere medicijnen, glasvezel, petroleum, verf en de autoindustrie.

Extra informatie

Gewicht
Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid