BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.008,55Zilv.Zilver 652,82Plat.Platina 27.011,71Pall.Palladium 37.263,34 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Australian Coat of Arms 1 troy ounce gouden munt 2021

Australian Coat of Arms 1 troy ounce gouden munt 2021

Australian Coat of Arms 1 troy ounce gouden munt 2021

1.917,18

De Royal Australian Mint heeft een nieuwe serie uitgebracht genaamd de Australia Coat of Arms in 1 ounce .9999 fijn gouden editie met een bijzonder ontwerp dat de geschiedenis van het land symboliseert. Er is een gelimiteerde oplage van 5.000 munten uitgebracht.

Levertijd: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: GMTCOA21 Categorie: Tags: ,
0000

Australian Coat of Arms 1 troy ounce gouden munt 2021

De Royal Australian Mint heeft een nieuwe serie uitgebracht genaamd de Australia Coat of Arms in 1 ounce .9999 fijn gouden editie met een bijzonder ontwerp dat de geschiedenis van het land symboliseert.Er is een gelimiteerde oplage van 5.000 munten uitgebracht.

Uitgelicht:

  • Bevat 1 oz .9999 fijn goud.
  • Oplage van 5.000 stuks
  • Elke munt wordt geleverd in een afzonderlijke capsule.
  • Voorzijde: bevat een emoe die zijn niet-uitgekomen eieren beschermt tegen een achtergrond van vlechtwerk dat nog moet bloeien, en bevat ook een beeltenis van koningin Elizabeth II en de Commonwealth-ster met zes punten die de zes staten van Australië vertegenwoordigen en het zevende punt dat de territoria van Australië vertegenwoordigt.
  • Keerzijde: Bevat de Commonwealth-ster en een kangoeroe met een joey in zijn buidel, tegen een achtergrond van vegetatie die het bloemenembleem van elke staat en territorium omvat.

Royal Australian Mint

De Royal Australian Mint, gevestigd in Canberra, staat bekend om hun populaire uitgaves van Domed Proof-munten, Lunar-munten en beperkte oplages van edelmetaal in zowel zilver als goud. De munten variëren van thema’s over geschiedenis, astronomie, en dieren zoals de Chinese dierenriem. De Royal Australian Mint produceert ook de in omloop zijnde munten voor Australië. De Munt werd voor het eerst geopend in 1965 en was de eerste munthuis van het land die geen filiaal was van de Koninklijke Munt. Voordat Royal Australian Mint werd gevormd, werden munten voor het land geslagen bij verschillende filialen van de Royal Mint – de Sydney Mint, Melbourne Mint en The Perth Mint.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht