BELANGRIJKE MEDEDELING:
L.S., vanwege een magazijnverhuizing zijn onze kantoren gesloten tussen 11 en 25 september. U kunt bestellingen plaatsen en betalen. Deze worden echter pas na 25 september verzonden. Dank voor uw begrip!
Goud.Goud 54.584,12Zilv.Zilver 623,25Plat.Platina 28.929,89Pall.Palladium 71.152,88 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Australia Beneath the Southern Skies 1 troy ounce zilveren munt 2021

Australia Beneath the Southern Skies 1 troy ounce zilveren munt 2021

Australia Beneath the Southern Skies 1 troy ounce zilveren munt 2021

32,84

Deze bijzondere zilveren munt is een eerbetoon aan het Zuiderkruis. De munt wordt geslagen door The Royal Australian Mint en bevat .999 puur zilver. De munt heeft een diameter van 40mm en een dikte van 2,9 mm. Het Zuiderkruis is een van de meest opvallende galactische sterrenbeelden in ons universum. Het werd gebruikt door zeilers op het zuidelijk halfrond met dezelfde afhankelijkheid dat zeilers op het noordelijk halfrond zich zouden wenden tot De Grote Beer. Het Zuiderkruis speelt een prominente rol in de symboliek van verschillende Zuid-Pacifische landen en is vooral prominent aanwezig in Australië.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Artikelnummer: ZMTAUSSKY Categorie: Tags: ,
0000

Australia Beneath the Southern Skies 1 troy ounce zilveren munt 2021

Deze bijzondere zilveren munt is een eerbetoon aan het Zuiderkruis. De munt wordt geslagen door The Royal Australian Mint en bevat .999 puur zilver. De munt heeft een diameter van 40mm en een dikte van 2,9 mm. Het Zuiderkruis is een van de meest opvallende galactische sterrenbeelden in ons universum. Het werd gebruikt door zeilers op het zuidelijk halfrond met dezelfde afhankelijkheid dat zeilers op het noordelijk halfrond zich zouden wenden tot De Grote Beer. Het Zuiderkruis speelt een prominente rol in de symboliek van verschillende Zuid-Pacifische landen en is vooral prominent aanwezig in Australië.  Per 10 stuks wordt deze munt geleverd in een tube. En per 240 stuks wordt de munt geleverd in een speciaal hiervoor gemaakte doos.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Diameter

40 mm

Dikte

2,9 mm

Producent