BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 57.178,52Zilv.Zilver 705,00Plat.Platina 30.278,75Pall.Palladium 51.145,13 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Anatomy Lesson Rembrandt zilveren Proof munt 20 gram

Anatomy Lesson Rembrandt zilveren Proof munt 20 gram

Anatomy Lesson Rembrandt zilveren Proof munt 20 gram

99,00

Deze prachtige zilveren munt van 20 g is opgedragen aan een van de beroemdste schilderijen ter wereld: de anatomische les van Rembrandt. De munt heeft een prachtige vierkante vorm, is verguld met goud, heeft een prachtige kleur en wordt geleverd in een luxe geschenkdoos, inclusief certificaat van echtheid. Gelimiteerde oplage van slechts 300 stuks wereldwijd.

1-2 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: REMBRANDTANAT Categorieën: , Tag:
0000

Deze prachtige zilveren munt is de tweede uitgave in de nieuwe serie “Rembrandt”, gewijd aan enkele van de beroemdste schilderijen van de kunstenaar. De munt weegt 20 gram en bevat .999 puur zilver.

In deze editie wordt de anatomische les behandeld. De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp is een bekend schilderij van de Nederlandse kunstschilder Rembrandt van Rijn. Het is eigendom van de Nederlandse staat en behoort tot de vaste collectie van het Mauritshuis in Den Haag.

De munt heeft een prachtige digitale bedrukking, heeft een rechthoekige vorm, verguld, heeft een proof kwaliteit en wordt geleverd in een luxe geschenkdoos die als vitrine fungeert. Daarnaast wordt de munt geleverd met een certificaat van echtheid.

Deze munt is zeer zeldzaam en de oplage is beperkt tot 300 munten wereldwijd.